Дони отново е силно застрашен откъм своето здраве

Проблемите на Дони с очите започват отново да тормозят музикалната звезда. За това се говори от снощи насам, когато Дони се появи на сцената на X Factor с тъмни очила, видя Kliuki.bg. Той ги бе оставил за известен период от време, заради което феновете му се надяваха, че се е излекувал. Уви, явно не е така.

Всъщност Добрин Векилов се появява с подобен вид очила отдавна по сцените. Още по времето на звездния му дует с Момчил феновете забелязваха тъмните очила на Дони. Затова се говореше, че певецът страда от същата болест като вокалиста на "Ю Ту" Боно. Това е заболяването глаукома, което унищожава напълно зрението за период от около 20 години. Очилата помагат на този период да се удължи.

[caption id="attachment_329211" align="alignright" width="300"]Състоянието на Дони се влошава? Състоянието на Дони се влошава?[/caption]

Другият слух за влошеното зрение на Дони бе свързан с болестта множествена склероза, от която страда Слави Трифонов. Дългия също се появява често с тъмни очила в своето шоу.

Самият Дони не е оповестил официално дали е болен от нещо, но тъмните очила едва ли са само от суета. През лятото той ги бе махнал за известен период от време и бе забелязван по участия без тях. Сега обаче отново ги сложи, което дава повод на мнозина за притеснение.

Изпълнението на "Уморени крила" от групата "ФОНДАЦИЯ" снощи не показа най-доброто от гласовите данни на Дони. Това отново подсказва, че нещо със здравето му може да не е наред. Той обаче не спира да работи и това би могло да се счита за една от причините за влошеното зрение на певеца.

"Той винаги е бил работохолик. Живее за музиката от съвсем малък. Вече обаче е на възраст и е длъжен да си даде почивка." - споделя за него жена му Нети.

Дони е музикален продуцент в шоуто X Factor, но това изобщо не го спира да продължава да твори нови авторски песни. Явно наистина има нужда от малко почивка.