Иво Аръков налетя на Венета Райкова! Тя: Стига, мъжът ми гледа

Иво Аръков налетя на Венета Райкова! Тя: Стига, мъжът ми гледа
5 (100%) 2 votes

Иво Аръков сложи ръцете си върху места от Венета Райкова, на които му е забранено!

Интересна случка по време на „Голямата уста“ прикова вниманието. Водещата Венета Райкова влезе в Къщата, но на излизане Иво Аръков я сграбчи, за да се сбогува, видя Kliuki.bg. Тогава актьорът добре я опипа, но блондинката го спря с оправданието, че мъжът й в момента гледа. Бившият на Мика Стоичкова се извини, но видимо не му стана приятна забележката.

Всъщност причината Иво Аръков да налети така на 14 години по-възрастната от него Венета Райкова е проста. Актьорът вече не издържал без женски ласки, разкрива наш източник. Пребиваването му в Къщата скоро ще стане 2 месеца, а като прибавим и липсата на жена в живота му отпреди това, на Иво вече наистина му идва в повече.

Иво Аръков налетя на Венета Райкова, но тя го спря

Иво Аръков налетя на Венета Райкова, но тя го спря

От друга страна Венета Райкова не е от най-примерните дами, които никога не флиртуват с чужди мъже. Напротив, тя често е обект на такива желания и понякога дори откликва. Както писахме, Вени не се сети за Тишо, когато хвалеше непрестанно Тачо. Дори и тази вечер го стори в Къщата. Очевидно е, че Райкова си пада по мъжа на Жени Калканджиева.

В студиото на „Голямата уста“ днес бяха две бивши звезди на „ВИП Брадър“ в лицето на Пламен Медаров и Ваня Червенкова. И двамата се обединиха около мнението, че основната борба за победата ще бъде между Йорданка Христова и Уош МС, което ще е и битка между поколенията. Иво Аръков никой не го сложи в сметките, въпреки че актьорът изглежда безкрайно амбициран да спечели.

Интересно ще бъде да се види какво ще се случи с чаровницата Венета Райкова след „ВИП Брадър“, който свършва само след 10 дни. Тогава русокосата тв водеща би трябвало да остане без работа, освен ако не стартира „Биг Брадър Ол Старс“, както се говори, че ще стане.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Иво Аръков налетя на Венета Райкова! Тя: Стига, мъжът ми гледа”

  1. guigiu

    Ное. 08. 2014

    От този сезон има само един голям победител и това е Албена Вулева. Не защото е най-позитивния образ за подражание или нещо такова, а защото бе единствената, заедно с Уош, която накара хората да гледат на нея положително, а не както преди твърде отрицателно. Хората я харесват и тя не се изложи нито веднъж. Най-губещият участник, това е Жени Калканджиева… този резил с мъжа й ще й струва всичко! Преди я харесвах, но сега вече… просто изключително разочароващо представяне. Беше отвратителна – и тя и Тачо!

  2. Име (задължително)

    Ное. 08. 2014

    толкова противно говнс

Добавете коментар