Алекс Сърчаджиева силно разочарована и наранена от Иван Ласкин

Алекс Сърчаджиева силно разочарована и наранена от Иван Ласкин
5 (100%) 2 votes

Поредно разочарование за Алекс Сърчаджиева от страна на любимия й мъж Иван Ласкин.

Отдавна е известно, а и самият Ласкин публично го заяви, че има сериозни проблеми с алкохола, но наскоро той отново прекали, като по този начин притесни и изложи публично за пореден път своята половинка – актрисата Алекс Сърчаджиева.

Преди дни в около четири сутринта, пиян, както пишат и от изданието „Всеки ден“, Ласкин пресичал „Раковски“ в столицата, вероятно не на регламентирано място, но без да се огледа по улицата Ласкин за малко да стане жертва на тежък пътен инцидент, който можел дори да му коства живота. Покрай него минава БМВ с много висока скорост, в последния момент водачът на автомобила забелязва пешеходец и спира рязко. След моментна уплаха, непознатият водач на превозното средство излиза от колата и вижда Ласкин, който беснее, че щели да го блъснат. Започва се скандал кой е по-виновен и дали изобщо и двамата герои не са прекалили с алкохола. Инцидентът се разминава без сериозни последици за Иван Ласкин, но той дотолкова не разбира вината си, че бил готов да си търси правата чрез полиция, при все че очевидци считат, че Ласкин е бил във видимо нетрезво състояние.

Поредно разочарование за Алекс Сърчаджиева

Поредно разочарование за Алекс Сърчаджиева

Kliuki.bg припомня, че преди повече от година време Ласкин, заедно с любимата си жена Алекс Сърчаджиева, беше гост на предаване на Мартин Карбовски, където и двамата обявиха, че започват тежка и продължителна борба със зависимостта на Иван Ласкин и склонността му да злоупотребява с алкохол твърде често.

За жалост битката все още тече и не се печели явно от Иван Ласкин. Това е определено нерадостно, защото той е добре познат актьор, с име и успехи зад гърба, а в личен план има жена и дете. Затова всички негови почитатели силно се надяват, че той ще направи усилие да се справи с алкохола и да се приключи с инциденти като този.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Алекс Сърчаджиева силно разочарована и наранена от Иван Ласкин”

 1. Nikolay Petrov

  Ное. 08. 2014

  Защо Алекс/мъжко име/, а не Шашка /по мангалски/ ? Нали не признава баща си, защо не носи името на мийка си Пепа Николова ? Ама Сърчаджиева е фамил3я която отваря врати …
  Курве циганско!

 2. 07

  Ное. 08. 2014

  Ako si sas su6tata familiq I sa ti zatvoreni vratite, prostena ti e zlobata!!!

 3. 08

  Ное. 09. 2014

  –––-
  Браво…

 4. Aleksandar Georgiev

  Ное. 09. 2014

  Човек не избира кога и как и с какви родители ще си появи на този свят..Достойно момиче с нелека съдба..Почти като нас..

Добавете коментар