Атанас Месечков разкрит от Ваня Червенкова!

Атанас Месечков разкрит от Ваня Червенкова!
5 (100%) 2 votes

Ваня Червенкова продължава да не си поплюва и да „нокаутира“ публични личности в ефир! Поредната жертва се казва Атанас Месечков!

Въпреки че е една от най-нехаресваните известни личности у нас, Ваня Червенкова винаги казва нещата в прав текст и не се страхува да го прави в ефир. Снощи в „Голямата уста“ бизнесдамата изля поредната си порция откровения, видя Kliuki.bg. Тя заяви, че знае много добре, че Атанас Месечков харесва мъже и намира за абсолютен фалш изказванията му в Къщата, които гласяха, че иска да създаде семейство с жена.

Атанас Месечков бе разкрит от Ваня Червенкова!

Атанас Месечков бе разкрит от Ваня Червенкова!

Атанас Месечков е един от най-фалшивите образи в шоуто. След като имаш подобна наклонност, да казваш ти, че искаш жена и деца, е нелепо. В нашия „ВИП Брадър“ Мариан Кюрпанов беше същият като Наско. Това са лицемерни и фалшиви хора. Готова съм да застана в съда срещу тях, ако решат да ме съдят за клевета. Ще спечеля делото, както съм печелила всички дела досега, защото винаги съм боравела с истината.“ – заяви Ваня Червенкова пред Венета Райкова.

Другият гост в студиото Пламен Медаров се опита да защити Атанас Месечков и Кюрпанов, но видимо му беше трудно. Според бизнесмена, дори Ваня да е права, не вижда причина тези хора да разкриват личните си особености, защото нямало значение кого предпочитат в леглото.

Ваня Червенкова обаче не си поплюва. Тя обяви вече война на Евгени Минчев – друг мъж, за когото се знае, че харесва мъже. Очевидно Червенкова ненавижда подобни хора, намирайки ги за фалшиви и двулични. Бизнесдамата дори вече е завела първото си дело срещу Минчев и е сигурна, че ще го спечели.

Ваня Червенкова не е долюбвана от доста хора именно заради острия си и настъпателен език. Може да е всякаква, но поне има смелостта пред цяла България да обявява своите истини. Поведение, което в съвременния завоалиран свят е вече чуждо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар