Златка и Миро поемат към село

Златка и Миро поемат към село
5 (100%) 2 votes

Златка и Миро поемат към село. За да останат там за известно време, ще живет и работят заедно в село край Димитровград.

Бизнесменът смятал да инвестира сериозна сума финансови средства, за да строи оранжерии и да отглежда там тиквички, пишат от „Всеки ден“. Затова, докато стартира бизнесът, двамата със Златка смятат да отидат на село, за да видят как се развиват нещата и евентуално да получават нови идеи за печелене на пари.

Златка Димитрова споделяла навсякъде, че с голямо желание заминава заедно с Миро, защото тя си била отгледана на село и тези работи й били много познати. От малка знаела как се гледа градина със зеленчуци. Миро в момента търсел къде да се настанят, докато живеят там, но не откривал подходящото жилище. Златка пък се забавлявала с новото начинание и искала не просто да се премести при Миро там, но и да участва активно в трудовата дейност. От майка си знаела как се работи на село, а й докато била в Гърция се занимавала със земеделска дейност.

Златка ще последва Миро към село, което може да се окаже ново начало на нея

Златка ще последва Миро към село, което може да се окаже ново начало на нея

Освен това, след тежкото събитие около бременността на Златка Димитрова, сега двамата ще могат да се отдадат на почивка далеч от шума и клюките на светските събития. Златка загуби бебето си, но не и желанието да бъде майка, припомня Kliuki.bg. Какво по подходящо от спокойствието и тишината на село, а разбира се, и с възможностите на нейния любим налице ще бъдат и всички необходими удобства, за един приятен и спокоен живот на новото място.

Желаем успех в начинанията и приятно пребиваване в новото място за живот на Миро и Златка, а след това ще се разберат и резултатите от инициативата им. Дано действително младото семейство успее да сътвори общ бизнес и скоро да стане тричленно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар