Ива Екимова буквално „застреля” Зорница Линдарева във Фейсбук

Пиарката Ива Екимова заяви на страницата си в социалната мрежа, че по-приятно й било да прави тиквеник (според сезона), отколкото да слуша интелектуалните напъни на моделката Зорница Линдарева. Бившата изгора на Тачо бе гост в предаването на устатата Люба Кулезеч в студиото на „На светло”. Там тя се опита да „изтрие срама си от челото”, като искаше да демонстрира, че е по-умна отколкото се е показала като съквартирант в Къщата на ВИП Брадър, пише HotArena.net.

Това било трик, тъй като съперницата на Шестата по хубост за леглото на Тачо решила да се покаже такава – по-тъпа и глупава, тъй като народа ни искал зрелища и скандали и не можел да търпи умните хора.

[caption id="attachment_329182" align="alignright" width="300"]Ива Екимова оплю Зорница Линдарева във Фейсбук Ива Екимова оплю Зорница Линдарева във Фейсбук[/caption]

„Напъните” й обаче да се покаже интелигентна жена извикаха иронична усмивка на устните на водещата Люба Кулезич. Ива Екимова не се стърпя и отиде още по-далеч, като заяви, че по-.добре да майстори нещо на печката, отколкото да слуша главозамайващите откровения на Зорница Линдарева.

Още докато бяха вътре в Къщата си личеше, че бившото момиче на късмета от шоуто „Супер шоу Невада” не може да диша моделката. Но нейните писания не останаха без последствия от светския лъв Енгени Минчев. Той директно публикува в социалната мрежа да не прилича на Йорданка Христова.

Пиарът на звездите напомни нелицеприятния момент, когато естрадната ни прима дори заплака в Изповедалнята на ВИП Брадър, че съквартирантите не са поръчали необходимите продукти, за да измайстори тиквеник, тъй като наближавала годишнина от кончината на нейната майка. А та изрично помолила някои от тях да включат желаните продукти в заявките.

Ще се наричам „ИнаДанче” отсега-нататък, не се стърпя да я захапе Евгени Минчев. На което неговата колежка по професия отговори, че може да й слага каквито си иска определения и епитети, но тя не може да слуша и търпи линдаревите откровения.

С което съпругата на вокалиста от „Сленг” Дими още веднъж демонстрира, че не може да понася, дори и от екрана Зорница Линдарева. Все пак по загубилата известност бивша водеща не показа борчески дух и искрено поведение в Къщата на Големия брат, пък беше мнението на повечето потребители на социалната мрежа.