Издирват танцьорката Мартина на шоумена Слави Трифонов

Мартина на Слави Трифонов вече я няма в балета на шоуто. От две седмици Мартина не се е появявала на работното си място в предаването „Шоуто на Слави Трифонов”. Цели четиринадесет дни Мартина не играе вече и в балет „Магаданс”, пише „Час Пик”. Съблазнителна блондинка смени страстната танцьорка, родена в морската столица Варна и се намъкна в леглото на гологлавия шоумен.

Двамата бяха двойка четири години и наскоро дори упорито се заговори, че най-после Дългия ще свие семейно гнезденце с Мартина. Той дори й подари и умопомрачителен годежен пръстен. Но това така и не се случи. Мария Митева, както се казва заместничката в сърцето на Слави и в кревата е бивша гимнастичка и тя е заела мястото й и в балет „Магаданс”.

[caption id="attachment_329054" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов не знае къде е Мартина[/caption]

Любимата на Слави не е идвала на работа откакто двамата празнуваха рождения ден на Дългия. На 18 октомври, когато е роден Слави Трифонов двойката отлетя за столицата на Великобритания. Там, в красивия древен град Лондон влюбените отпразнуваха рождения ден на шоумена. След като бяха на екстравагантна ваканция и на безумно пазаруване, Слави и Мартина се върнаха, но оттогава балерината изчезна. От нея няма и следа.

Абсолютно не се знае кога Мартина ще се върне в „Магаданс”, твърдят от екипа на шоуто на Дългия. Самият Слави Трифонов също не дава никаква информация. Но гологлавия шоумен не бил нито притеснен, нито бесен или разтревожен, твърдят близки до звездата.

Според приближени до Слави Трифонов нейното изчезване обаче не било свързано с проблеми заради връзката им и новата заместничка, а защото Мартина е заета в „Гласът на България”. И това музикално шоу също е продуцирано от Слави Трифонов.

Там балерината вземала участие в сценографията, хореографията и сценичния имидж на кандидатите за слава.
Слави Трифонов също бил изключително много ангажиран с това предаване и затова отсъствал често от неговото си предаване „Шоуто на Слави Трифонов”. Почти през вечер на стола му като водещ сядал сценариста Иво Сиромахов.