Зорница Линдарева с тежко обвинение към Тачо (виж думите й)

Зорница Линдарева с тежко обвинение към Тачо (виж думите й)
5 (100%) 2 votes

Зорница Линдарева призна, че няма да прости на Тачо болката, която й причини!

След като излезе от Къщата на Вип Брадър, бившата изгора на съпруга на Жени Калканджиева – Стефан Манов, отправи тежко обвинение към него. Зорница Линдарева категорично отрече кадрите с шамара на Тачо, като ги нарече „монтаж“, научи Kliuki.bg.

„Това, което видях, е чист монтаж. И да, човек наистина може да остане с грешното впечатление, че той просто ми е бутнал очилата от лицето. Това обаче не е вярно. Само аз знам каква болка изпитах, когато ръката му се стовари върху лицето ми. Защото, повярвайте, Тачо ме удари и то сериозно. Никога няма да му простя тази агресия, но не заради силната физическа болка, а заради срама и унижението пред цяла България“, заяви в свое интервю Зорница Линдарева, която отново обвини Стефан Манов във физически тормоз.

Зорница Линдарева обвини Тачо

Зорница Линдарева обвини Тачо

Зорница Линдарева бе категорична, че няма да заведе дело срещу Тачо, въпреки че лесно би могла да го осъди. Дълго мислила и решила да не се занимава и ден повече с него, пише Лайфстайл.бг.

„Не смятам да поддържам никакви отношения с Тачо и Жени Калканджиева. Тримата сме толкова различни, че няма как да останем добри познати, камо ли приятели. В известен смисъл им симпатизирам и ако не беше ударът от Тачо, можех и да го уважавам. Но нещата са такива, каквито са – връщане назад няма“, каза Зорница Линдарева и отново призна, че никога не е била силно влюбена в съпруга на Жени Калканджиева.

Тя разкри, че се е срещнала със Стефан Манов по времето, когато е преживявала тежко раздялата с дългогодишния си приятел Иво. Двамата имали сериозна връзка близо три години, но проблемът бил, че Иво бил семеен мъж. В един момент това натежало на Зорница Линдарева и двамата се разделили.

„Реших, че не искам повече да се бъркам в нечии чужди отношения, затова с Иво поехме всеки по своя път. И това беше най-правилното ни решение, защото впоследствие осъзнахме, че не можем един без друг. Не след дълго той се разведе официално заради мен и отново сме заедно“, не крие щастието си Зорница Линдарева.

Тя сподели, че въпросният Иво е хукнал за Нови хан в момента, в който разбрал, че Зорница Линдарева напуска Къщата на Вип Брадър. А когато я видял, я вдигнал на ръце и дълго я държал във въздуха, без да може да продума от вълнение.

„Вип Брадър ми даде много. Погледнах се отстрани и видях всичките си грешки с Тачо и Жени Калканджиева, грешките в поведението си като цяло. Сега обаче вече знам кой е моят път и продължавам по него, без да се обръщам назад. Затворих страницата“, категорична е Зорница Линдарева.


Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара по “Зорница Линдарева с тежко обвинение към Тачо (виж думите й)”

 1. Име (задължително)

  Ное. 10. 2014

  олееее ми тя била мн грозна тази ужас като гризач е ха ха ха ха

 2. Име (задължително)

  Ное. 10. 2014

  много отвратителна антипатична к

 3. Име (задължително)

  Ное. 11. 2014

  Ако Тачо не беше мъж на Жени, кой щеще да я познава тази парцалка

 4. zor

  Ное. 11. 2014

  ако не беше Жени, кой щеше да познава тази парцалка,

Добавете коментар