Зорница Линдарева призна, че няма да прости на Тачо болката, която й причини!

След като излезе от Къщата на Вип Брадър, бившата изгора на съпруга на Жени Калканджиева - Стефан Манов, отправи тежко обвинение към него. Зорница Линдарева категорично отрече кадрите с шамара на Тачо, като ги нарече "монтаж", научи Kliuki.bg.

"Това, което видях, е чист монтаж. И да, човек наистина може да остане с грешното впечатление, че той просто ми е бутнал очилата от лицето. Това обаче не е вярно. Само аз знам каква болка изпитах, когато ръката му се стовари върху лицето ми. Защото, повярвайте, Тачо ме удари и то сериозно. Никога няма да му простя тази агресия, но не заради силната физическа болка, а заради срама и унижението пред цяла България", заяви в свое интервю Зорница Линдарева, която отново обвини Стефан Манов във физически тормоз.

[caption id="attachment_329286" align="alignright" width="300" class=" "]Зорница Линдарева обвини Тачо Зорница Линдарева обвини Тачо[/caption]

Зорница Линдарева бе категорична, че няма да заведе дело срещу Тачо, въпреки че лесно би могла да го осъди. Дълго мислила и решила да не се занимава и ден повече с него, пише Лайфстайл.бг.

"Не смятам да поддържам никакви отношения с Тачо и Жени Калканджиева. Тримата сме толкова различни, че няма как да останем добри познати, камо ли приятели. В известен смисъл им симпатизирам и ако не беше ударът от Тачо, можех и да го уважавам. Но нещата са такива, каквито са - връщане назад няма", каза Зорница Линдарева и отново призна, че никога не е била силно влюбена в съпруга на Жени Калканджиева.

Тя разкри, че се е срещнала със Стефан Манов по времето, когато е преживявала тежко раздялата с дългогодишния си приятел Иво. Двамата имали сериозна връзка близо три години, но проблемът бил, че Иво бил семеен мъж. В един момент това натежало на Зорница Линдарева и двамата се разделили.

"Реших, че не искам повече да се бъркам в нечии чужди отношения, затова с Иво поехме всеки по своя път. И това беше най-правилното ни решение, защото впоследствие осъзнахме, че не можем един без друг. Не след дълго той се разведе официално заради мен и отново сме заедно", не крие щастието си Зорница Линдарева.

Тя сподели, че въпросният Иво е хукнал за Нови хан в момента, в който разбрал, че Зорница Линдарева напуска Къщата на Вип Брадър. А когато я видял, я вдигнал на ръце и дълго я държал във въздуха, без да може да продума от вълнение.

"Вип Брадър ми даде много. Погледнах се отстрани и видях всичките си грешки с Тачо и Жени Калканджиева, грешките в поведението си като цяло. Сега обаче вече знам кой е моят път и продължавам по него, без да се обръщам назад. Затворих страницата", категорична е Зорница Линдарева.