Фики Стораро за пръв път пристъпил бащината воля, но после горко съжалил

Фики Стораро се чувства прецакан след първата си публична поява. Младата звезда на Митко Пайнера дебютира в първото издание на X-factor, но това му донесе само срам и унижение.

В сезона, в който триумфира чаровният Рафи Бохсян, големият син на Човека – глас не го докара до никъде, видя kliuki.bg. Момчето се стара изпълни парчета на любимия си Стиви Уондър, българска естрада, но се класира само до кастингите – умело порязан от жури.

Участието на Фики Стораро обаче беше използвано и добре отразено. Това обаче му причинило огромна мъка и срам. Причините са няколко. Първо: Самият му баща забранил да се явява в подобни реалитита, защото там се намествали само връзкари. Момчето до тогава се съобразявало с тежката дума на баща си. От любов към сцената обаче, се явил и не казал на никого до началото на шоуто. Фики Стораро се провали в X faktor Фики Стораро, който тогава беше просто „Фикрет Фикрет от Музикалното училище”, в първия момент получи подкрепа от журито. После обаче беше осмян. Пет песни и накрая – нищо!

У дома го чакал вторият проблем. Като в традиционно семейство, разстроената майка се обърнала към Тони: „Виж сина ти къде участва...”. Бащата се ядосал и двамата се скарали.

Най-лошото обаче предстояло! При излъчването на материала с него, монтирали така нещата, че да изглежда, че се фука с баща си и използва името му, за да продължи.

Момчето се сринало след първия публичен провал, но за негово щастие, тъгата не продължила дълго. Той бил сред избраните петима от България да пее на откриването на Олимпиадата в Лондон. Успехът явно го накарал да преосмисли нещата и днес е щастлив, че не е продължил напред в X-factor, разказват от HotArena.net.

Записал дуетно парче с баща му, което се забеляза веднага и подписа договор с най-голямата музикална компания у нас. Вече има хиляди почитатели. Фики Стораро обаче е научил ценен урок: „Тези предавания само заблуждават младите хора, че ще им променят живота.”