Иво Аръков реагира като ужилен при споменаването на Мария Илиева и извади компромат срещу Месечков

Иво Аръков и Наско Месечков влязоха в първия си открит конфликт в Къщата, а...взеха че ги изведоха от VIP Brother.

Двамата почти незабележими участници в тазгодишния сезон на скандалното реалити отпаднаха само седмица преди да бъде обявена Любимата звезда на България.

Двете „нули” (които не са нито фаворити, нито мразени от останалите) си кротуваха в продължение на почти два месеца. Наско Месечков се изтормози и плака под завивките, но дума не каза срещу никого открито. Дори сподели, че е в лагера на Людмила Захажаева и Албена, за да го оставят намира. Иво Аръков пък спа, храни се с паста и сегиз-тогиз изиграваше етюд за разнообразие. Определяха ги за неконфликтни и сигурни финалисти, но коварният Голям брат успя да ги скара, видя kliuki.bg.

ivo-arykov-nasko-mesechkov

Кошмарната мисия „Психоанализа”, която изпокара за пореден път участниците, роди не само скандали, но и сензационни разкрития. Както пророкува Албена Вулева – щом „кротушковците” имаха възможност се изпоизядоха!

Наско Месечков обвини Иво Аръков в лицемерие и лъжа. Младият актьор не признал аферата си с Мария Илиева на играта с кубчетата. Бившият на Мика Стоичкова излизал с тях двамата и видял с очите си, че са заедно. Танцьорът си казал всичко и се почувствал наранен от неискреността на Иво Аръков.

Споменът за въпросната вечер (или по-скоро обвинението) вбеси сериозно актьора, който моментално извади своя коз: „Но аз не бих могъл да кажа ти с кого беше на тази вечеря! Ако разбираш какво искам да кажа.”

Месечков отвърна: „С приятели! Хората излизат с приятели”. Иво Аръков: „Гаджета!”. Наско: „Не съм имал гаджета на тази вечеря!”. Иво: „Ок...Виден български политик!”. Месечков: „Който е приятел на мен, Мария Илиева и на още много други хора!”

Връх на тихата война стана репликата на актьора: „Трябва ли да напиша писмо до Общината, за да те поканя при нас – в мъжката компания!”. Чак съквартирантите се почувстваха неудобно.

Уви! Големият брат не можа да изкара дълга интрига от конфликта им. Във форумите изгарят от любопитство кой е политикът, но за отговор е късно – Наско и Иво Аръков за вън от играта!