Орлин Павлов загуби поредна красавица и се превърна отново в „рогльо”

Орлин Павлов отново загуби любовта по най-болезнения начин – чрез предателство. „Третият” във връзката му пак е публична личност и много желан мъж, научи kliuki.bg.

На Орлин Павлов определено не му спори след като стана Любима звезда на България след един от най-спешните сезони на Биг Брадър у нас. Красавецът продължава да пее и се снима във филм, но отношенията му с жените са пълна скръб!

Орлин Павлов изглежда прекрасно, талантлив е, популярен. Във ВИП Брадър 2012 показа лек характер и чувство за хумор. Втора жена обаче му причинява публичния срам от изневярата!

[caption id="attachment_329335" align="aligncenter" width="283"]Бяха прекрасна двойка, но уви... Бяха прекрасна двойка, но уви...[/caption]

След като дългогодишната му любима Яна скорострелно му погоди номер, какъвто спретнаха на предходния й приятел, Орлин Павлов трябваше да изтърпи още доста неща.

Любимецът на публиката видя как неговата учителка по танци се прехласна по новия си ученик – Петко Димитров, забременя, вдигна баровска сватба, роди...Победителят във ВИП Брадър 2013 не остана без женско внимание. Дори си намери нова приятелка – достойна заместница на палавата Яна!

Русата Надя можеше да сбъдне мечтата на семейството му да го види задомено, но уви! Прекрасната блондинка и да е била влюбена, се е поддала на чара на друг популярен мъж!

Хубавото Наде на Орлин Павлов го мамела с Калин Врачански. Двамата имали тайна афера, но чувствата им били толкова силни, че решили да не се крият вече, разказват от HotArena.net.

Опозореният за втори път Орлин Павлов потънал в тихо отчаяние, отказвал да излиза и да приема участия. След раздялата си с Яна той добре изигра ролята на отървал се от тежко бреме и с усмивка посрещаше и най-малкият намек че страда.

Чаровната Надя не се застоя толкова колкото предшественицата си, но измаменият певец я преживявал много по-трудно. Орлин Павлов може да се надява само тя и Калин Врачански да не обикалят по медиите и да навират щастието си в лицето му – по примера на Петко и Яна.