Николета Лозанова унизи съпруга си Валери Божинов пред цялата страна!

Нечуван и невиждан обрат претърпя "приказката" на Николета Лозанова и Валери Божинов след като водещата на "Папараци" направи нещо наистина скандално - унизи съпруга си пред цяла България.

Все още не е ясно дали Николета изобщо е осъзнавала какво говори в интервюто си за известно столично списание, или думите й са предварително подготвени с цел да си върне за нещо на половинката си. Това обаче е без значение, тъй като и в двата случая крайният резултат е повече от красноречив.

[caption id="attachment_329337" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Дали Николета Лозанова изобщо осъзнава какви ги наприказва за съпруга си?![/caption]

Николета Лозанова срина Валери Божинов със земята в опит да отрече "вината" си за провала на футболната кариера на благоверния си. И тук дойде страшното за него. "Кариерата на Валери вървеше низходящо и това бе видно за всички още преди да се запознае с мен. По онова време той имаше взимане-даване с други жени и на всички е ясно, че реализацията му като футболист в чужбина не вървеше. Така че не аз съм тази, която е провалила кариерата му", изцепи се Николета Лозанова, с което в прав текст обяви на всеослушание съпруга си за некадърник.

"Тази жена чува ли се какви ги дрънка или просто е толкова тъпа, че не осъзнава какво причинява на Валери Божинов?! След тези й приказки, той трябва изобщо да не му мисли, а да я паряса моментално, че да видим тогава как ще прокопса лигавата фукла и кой ще я издържа. За нищо не става, но се е вживяла в ролята на водеща - да умреш от смях", пишат възмутени фенове на Валери Божинов в мрежата.

Думите на Николета Лозанова действително са повече от нелогични като се има предвид, че след като срина съпруга си, тя продължи да говори и да обяснява как бракът им върви по мед и масло и че дори желае да има още едно дете от него.

"Искам второ дете и като му дойде времето, ще стане. Засега Никол е най-голямото ми съкровище и не се отделям от нея. Искам обаче тя да живее в Италия, за да учи там и да получи възпитанието и образованието на италианците, които са едни крайно усмихнати и щедри хора за разлика от много българи", продължи с признанията си Николета Лозанова.

Всички обаче се питат какви ли ще са последиците, когато Валери Божинов прочете "ексклузивното" й интервю и разбере, че в очите на съпругата си, той явно е губещият в живота.