Жени Калканджиева и Тачо ще стигнат по-далеч от всякога тази вечер!

Безспорно най-обсъжданите и противоречиви участници във Вип Брадър - Жени Калканджиева и Тачо ще стигнат по-далеч от всякога тази вечер. Този път разривът между тях ще е окончателен и отново пред очите на цяла България. А Жени Калканджиева през сълзи ще разкрие болезнената истина за съпруга си и за привидно сплотеното им семейство.

Днес, зрителите на Нова телевизия, ще имат възможността да разберат лично от устата на подпийналата и разплакана Жени Калканджиева, че проблемът между тях с Тачо не е бил Зорница Линдарева, а съвсем друга жена, с която Стефан Манов е изневерявал на шестата в света дълго време.

[caption id="attachment_329352" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева и Тачо ще си кажат последните фатални истини[/caption]

Дискредитиран пред останалите съквартиранти и зрителите, Тачо на свой ред поема топката като ще изкрещи пред всички, че отлично знае името на прословутия любовник на жена си и ще я заплаши да го разкрие в ефир.

Само дни преди големия финал в понеделник, семейството на Жени Калканджиева и Тачо не само ще се пропука, но ще се счупи безвъзвратно отвътре, а със сълзи на очи Жени Калканджиева ще поиска от Биг Брадър разговор с бракоразводен адвокат още в Къщата.

"Спиш с друга. И се правиш на луд, нали?! Докога си мислиш, че ще ти минава номерът и че аз паса трева?! Смяташ, че не знам коя ти е втората ли?! Отвратителен си! Но знаеш ли какво - искам развод", ще изкрещи Жени Калканджиева в лицето на Стефан Манов пред очите на зрителите, а съквартирантите този път няма да успеят да направят нищо, за да помирят изпадналото в тежки откровения семейство.

Това обаче прави още по-спорен въпросът около победата на Жени Калканджиева и Тачо във Вип Брадър. Според едни, последният и жесток скандал между двамата, ще накара хората да се отдръпнат от тях и да им покажат червен картон дни преди финала.

Други обаче са категорични, че точно сеирът покрай нескончаемите драми, изневери, обиди и упреци в семейството на Жени Калканджиева и Тачо е най-сигурният им път към победата, тъй като отново ще се превърнат в най-следените участници в Къщата на Вип Брадър.