Камелия Воче крие много истини около миналото си

Камелия Воче още с влизането си даде заявка за гранд дама, която се обижда от най-малките неща. Тя умее добре да завоалира нещата, щом се отнася до нея и да „разнищва” проблемите и драмите на всеки един от съквартирантите си. С виртуозна последователност, така че всичко да излезе на показ и нищо да не остане скрито.

Но щом някой заговори за развода и децата й, въпреки че те са по на двадесет и тридесет години тя скача истерично и заявява, че никой няма право да ги замесва. Камелия Воче обаче доказа, че добре си е изиграла картите, въпреки проявите на истерия. Защото певицата успяла да забогатее от развода си с италианския си съпруг, пише в. „Всеки ден”.

[caption id="attachment_329362" align="alignright" width="300"]Камелия Воче скри много истини за себе си Камелия Воче скри много истини за себе си[/caption]

Въпреки разказаната от нея версия, че съдебните дела продължили цели осем години и това бил най-дългия развод. Който все пак е завършил с хепи енд за нея, сочи безспорната истина. Напрежението в Къщата расте, на последната права всеки, който оцеля сред зрителския вот се стреми да покаже най-доброто от себе си. И най-лошото у другите.

Камелия Воче успешно се справи с това, като изкара комика Влади Въргала за най-големия миризливец в Къщата. Тя не се спря да го кепази дори и тогава, когато поп фолк дивата Кали й разказа, че заради филмовите си проекти Влади Въргала е заложил семейния апартамент и има голяма вероятност той, жена му и децата им да останат на улицата.

Историята обаче изобщо не смекчи сърцето на звездата. Оказа се, че истеричната „пееща готвачка”, какъвто прякор й лепнаха съквартирантите добре се е облажила от развода с Маурицио.

След раздялата певицата прибрала един милион, толкова струвала и разкошната й къща в Рим, която също наследила. Освен двете коли, тя притежавала и половината от бизнеса на съпруга си, който изкупил дяловете й й така я направил още по-богата. В добавка богаташът плаща и месечна издръжка за сина им Самуил. Тя се облажила, защото изтъкнала, че мъжа й имал желание за интимна близост с дъщеря й от първия й брак - Десислава.

Около което също има неясноти. Защото след като Влади Въргала засегна темата, тя се нахвърли върху него като побесняла. Яростта й отнесе и Людмила Захажаева, която бе натоварена да я разпита заради възложената й мисия от Големия брат „Психоанализа”.