Камелия Воче – нещата, които скри за себе си!

Камелия Воче – нещата, които скри за себе си!
5 (100%) 2 votes

Камелия Воче крие много истини около миналото си

Камелия Воче още с влизането си даде заявка за гранд дама, която се обижда от най-малките неща. Тя умее добре да завоалира нещата, щом се отнася до нея и да „разнищва” проблемите и драмите на всеки един от съквартирантите си. С виртуозна последователност, така че всичко да излезе на показ и нищо да не остане скрито.

Но щом някой заговори за развода и децата й, въпреки че те са по на двадесет и тридесет години тя скача истерично и заявява, че никой няма право да ги замесва.
Камелия Воче обаче доказа, че добре си е изиграла картите, въпреки проявите на истерия. Защото певицата успяла да забогатее от развода си с италианския си съпруг, пише в. „Всеки ден”.

Камелия Воче скри много истини за себе си

Камелия Воче скри много истини за себе си

Въпреки разказаната от нея версия, че съдебните дела продължили цели осем години и това бил най-дългия развод. Който все пак е завършил с хепи енд за нея, сочи безспорната истина.
Напрежението в Къщата расте, на последната права всеки, който оцеля сред зрителския вот се стреми да покаже най-доброто от себе си. И най-лошото у другите.

Камелия Воче успешно се справи с това, като изкара комика Влади Въргала за най-големия миризливец в Къщата.
Тя не се спря да го кепази дори и тогава, когато поп фолк дивата Кали й разказа, че заради филмовите си проекти Влади Въргала е заложил семейния апартамент и има голяма вероятност той, жена му и децата им да останат на улицата.

Историята обаче изобщо не смекчи сърцето на звездата. Оказа се, че истеричната „пееща готвачка”, какъвто прякор й лепнаха съквартирантите добре се е облажила от развода с Маурицио.

След раздялата певицата прибрала един милион, толкова струвала и разкошната й къща в Рим, която също наследила. Освен двете коли, тя притежавала и половината от бизнеса на съпруга си, който изкупил дяловете й й така я направил още по-богата. В добавка богаташът плаща и месечна издръжка за сина им Самуил. Тя се облажила, защото изтъкнала, че мъжа й имал желание за интимна близост с дъщеря й от първия й брак – Десислава.

Около което също има неясноти. Защото след като Влади Въргала засегна темата, тя се нахвърли върху него като побесняла. Яростта й отнесе и Людмила Захажаева, която бе натоварена да я разпита заради възложената й мисия от Големия брат „Психоанализа”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар