Срамота: Опитват да „детронират“ Уош МС

Срамота: Опитват да „детронират“ Уош МС
5 (100%) 1 vote

Уош МС е съсипан след огромната доза лицемерие и завист на съквартирантите му!

Рапърът Уош МС понесе жестоки неща от съквартирантите си. Усещайки че той ще бъде новият шампион на това шоу, останалите в Къщата само си търсеха повод да го „детронират“. Намериха този повод в мисията „психоанализа“, когато Уош МС за първи път си изтърва нервите и каза много истини за другите участници. Истини, които обаче те не приеха, а напротив.

Направи впечатление, че и Наско Месечков, и Иво Аръков се изказаха негативно за Уош МС при излизането си от Къщата, забеляза Kliuki.bg. Това не е случайно. Двамата са част от заговора срещу рапъра, който цели той да не стане победител. Въпреки че в номинациите мнозина го поставиха като номер 1, всъщност всеки иска победата за себе си. Затова може би Йорданка Христова се показа като най-честна, поставяйки се сама на първо място в шоуто.

Опитват да "детронират" Уош МС

Опитват да „детронират“ Уош МС

Лицемерието на почти всички в това предаване съсипва Уош МС, който се превърна във всеобщ любимец. Усещайки това, другите вече мислят план как да го изкарат в лоша светлина. Един от аргументите е именно въпросната мисия, макар че тогава 30-годишният рапър изрече само истини. Той определи съквартирантите като недостойни хора.

Единствените, които все още таят искрени добри чувства към Уош МС, колкото и странно да се струва на доста хора, са Албена Вулева и скандалната Людмила Захажаева. Те считат младия рапът за изключително добър човек. Тъй като са в лоши отношения с всички други там, двете няма как да участват в заговора срещу Уош.

В момента всички са безкрайно мобилизирани да се покажат в добра светлина, защото настъпват моментите на истината. Те ще са утре и в понеделник. Уош МС засега е най-харесваният персонаж и това кара другите да завиждат и да се опитват да го очернят максимално много.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Срамота: Опитват да „детронират“ Уош МС”

  1. Марияна Пеева

    Ное. 13. 2014

    Tози Уош е син на такъв красив и талантлив актьор ????? Жалко ,защото баща му Иван Иванов е наистина красив ,а той направо е отвратителен в лицето ,а и в тяло не струва ,за поведение и държание изобщо пък да не говорим ! По- добре да не казва на кой е син ,повече никога и никъде ……Уош =УЖАС !

  2. Име (задължително)

    Ное. 14. 2014

    Уош-е страхотен, умен ,откровен ,харесваме го всички пред екрана.

Добавете коментар