Big Brother All stars ще даде шанс на опозорените звезди да се реабилитират

Big Brother All stars ще продължи да поддържа рейтинга на Нова, веднага след като Образцовия дом избере своя „Герой на социалистическия труд”.

Докато ВИП-съквартирантите се пържат на бавен огън и ще си извадят очите за дреболии, куп популярни реалити герои си стягат багажа, за да се завърнат в най-одумваната Къща в ефира.

Познати играчи от различни проекти ще опитат да възстановят доброто си име, изгубено заради грешна стратегия или изтървани нерви, научи kliuki.bg. Big Brother All stars ще даде шанс на скандалджийки като Катето Евро и Бони да се завърнат в сърцата на феновете. Дамите трябва да се покажат по-смирени и мъдри, за да се реваншират за издънките в сезоните, които участваха.

Когато Тачо си тръгне, друг страстен любител на бирата ще драпа за любимото пиво в Изповедалнята. Тодор Славков напусна своя сезон - спечелил сърцата на хората, но и с етикета на човек, който закусва, обядва и вечеря с алкохол.

[caption id="attachment_329388" align="aligncenter" width="300"]Big Brother All stars се завръща в ефира Весела компания, но кой ще си тръгне последен?![/caption]

Къщата няма да мине и без добре тунингована и скандална дама. Бившата смугла изкусителка Калина Паскалева ще омайва съквартирантите и ще припомни за уменията си от „Острова на изкушенията”. Дипломираната журналистка, която освен силикон, има остър език и ум, написа „Дневникът на една к..рва”. В книгата разкри доста пикантерии за нощния живот на звездите. От нея се очаква да направи и скандални разкрития за своите популярни познайници.

Компания ще й прави и бившият съпруг на Азис – Ники Китаеца. Неотслабналият танцьор и режисьор Люси Иларионов ще трепери при минимален бюджет.

Както всеки път, Нова ще открадне и реалити-звезда от конкуренцията. Пламена, която блесна в „Мюзик айдъл” ще развее руси коси в името на хонорар и още популярност.

Още едно, но непотвърдено официално, име се споменава във форумите. Дамата, която се кани да разкъса Евгени Минчев и Людмила Захажаева в съда, ще попълни семейния бюджет и с реалити хонорар. Венета Райкова си купи дом, но едва не се разведе с предишното си влизане в Къщата. Сега по-мъдрялата водеща щяла да изгрее и в ефира на Big Brother All stars.