Родителите на сладката и талантлива Крисия Тодорова са престъпили закона!

Мегаскандал разтресе Разград и страната, когато стана ясно, че родителите на уникалната Крисия Тодорова, която в събота ще представи страната ни на Евровизия, са хванати в голяма измама. Семейството на Крисия е нарушило закона, поради което е глобено първоначално с 10 000 лева за укриване на данъци. Това съобщи вестник "Монитор".

Измамата на родителите на Крисия Тодорова лъсва на показ, когато данъчните отиват на проверка в механата на семейството в Разград "Бохеми". Като посочвали разходи от различно и лично естество, майката и бащата на Крисия се опитали да укрият данъците си, но безуспешно. А се оказа, че таткото на Крисия - Марин Тодоров не е плащал вноските по огромните си кредити още от 2011-та година.

[caption id="attachment_329412" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова Родителите на невероятно талантливата Крисия Тодорова са в нарушение на закона[/caption]

Тогава той престанал да плаща двата си гигантски заема от почти 2,5 милиона лева, чиито месечни вноски възлизали на 25 000 лева. Марин Тодоров обаче се оправдавал с настъпилата финансова криза и все успявал да се измъкне и да не погаси дълговете си, сочат справките в "Дакси".

При банкрута си, таткото на Крисия Тодорова изгубил собствеността на хотела им "Тифани", който се наложило да ипотекира, за да погаси банковите си задължение впоследствие. Така той прехвърлил собствеността на фирмата, с която вдигнал хотела - "Калабрес" на бизнес дамата Павлина Гешева от болярския град Велико Търново, която пък е спрягана из целия град за негова любовница.

Справки в регистрите показаха, че родителите на Крисия Тодорова и предимно баща й, се занимават още със селскостопанска и застрахователна дейност. Слуховете обаче сочат, че Марин Тодоров е бил замесен в редица нечисти далавери и сделки в недалечното минало.

"Горкото момиченце и сестрите му - те не заслужават този срам, защото и трите са наистина уникални, добри и талантливи деца. Особено малката Крисия, която е слънчицето на града. Това дете няма вина за мошенгиите на баща си, но е жалко, че ще трябва да носи срама от постъпките му, вместо да си гледа детството и собствената кариера", коментират живеещи в Разград.