Диляна Попова избухнала в мига, в който видяла снимките на съперницата си за Асен Блатечки и тяхното разпространение в медиите!

Няколко на пръв поглед безобидни снимки, са на път да сложат окончателно чертата в отношенията на Диляна Попова и Асен Блатечки. Парадоксалното е, че във фотосите няма нищо скандално - това са просто снимки на жена, при това доста красива. И точно там е ужасът на Диляна Попова. Защото лицето на въпросната манекенка и актриса Лиляна Станаилова обиколи медиите, но не като актриса в новия филм на Асен Блатечки, а като новата му любовница.

[caption id="attachment_329417" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Диляна Попова бясна за изневярата на Асен Блатечки и Лиляна Станаилова[/caption]

Лиляна Станаилова играе главна роля в първия филм на Асен Блатечки като режисьор - в комбина със съпругата му Катерина Горанова. Лентата "Бензин" гълта огромна част от времето на Асен Блатечки, което вместо с Диляна Попова и бебето Борил, той прекарва на снимачната площадка заедно с изкусителката Лиляна Станаилова.

И ако преди искрата между тях бе само слух, то днес из светските среди на столицата се носят легенди за палавите игри на двамата и дори имената на хотелите, в които се усамотяват, за да се насладят един на друг. Първа към флирта се насочила Лиляна Станаилова, но Асен Блатечки не се дърпал особено.

"Всички от екипа и не само знаят, че между Асен и Лили избухна привличане още в самото начало. А и при откровено провокативните сцени, с които е наситен целият филм, Асен трябва да е от желязо. Лиляна го бройкаше от самото начало и накрая, разбира се, той й падна в мрежата. Нормално е Диляна Попова да е бясна, още повече, че съперницата й е буквално нейно копие. Явно Асен си пада по този тип жени", коментират колеги на актьора от театралните среди.

[caption id="attachment_329418" align="aligncenter" width="300"]Асен Блатечки и Лили на снимачната площадка Асен Блатечки и Лили на снимачната площадка[/caption] [caption id="attachment_329419" align="aligncenter" width="300"]Лиляна е не по-малка красавица от Диляна Лиляна е не по-малка красавица от Диляна[/caption]

Любопитното в историята е, че Диляна Попова беснеела много повече от самата съпруга на Асен Блатечки. Катерина Горанова се държала съвсем спокойно на снимачната площадка, тъй като била наясно с характера на любимия си и факта, че където и да ходи, пак ще се върне при нея.

[caption id="attachment_329420" align="aligncenter" width="290"]Хубавата Лиляна Станаилова завъртя главата на Асен Блатечки Хубавата Лиляна Станаилова завъртя главата на Асен Блатечки[/caption]

"Не толкова лесно обаче е на Диляна. От една страна тя трябва да приеме факта, че играе ролята на любовницата, а после да преглътне и това, че Асен изневерява на тази любовница с друга любовница. Извинете, но такова нещо няма и в латино сериалите", възмущават се приятелки на Диляна Попова.