Влади Въргала бесен на Ники Кънчев

Влади Въргала бесен на Ники Кънчев
5 (100%) 2 votes

Влади Въргала счита, че Ники Кънчев е виновен за това, че изглежда жалък в очите на зрителите!

Ники Кънчев продължава да трупа негативи. Вече обаче те не са само от зрители, но и от самите участници във „ВИП Брадър“. За това, че те знаят някои неща от извън Къщата, е повече от ясно. Влади Въргала е узнал какво са приказвали за него в студиото на шоуто на последните елиминации и останал бесен. Кали му е съобщила последните новини около него, тъй като тя понякога има право да напуска шоуто, за да ходи по участия.

Влади Въргала обаче е бил потресен, че думите му са били изопачени така, както и че образът му е направен съвсем различен от този, който иска да бъде и е. Комикът е бесен от думите на Ники Кънчев, че е отчаян и отказал се от живота човек. Те били извадени от контекста, научи Kliuki.bg.

Влади Въргала бесен на Ники Кънчев

Влади Въргала бесен на Ники Кънчев

„Най-долното нещо е да те съжаляват. Никога не съм го искал. Направиха ме на посмешище, няма да го простя нито на Кънчев, нито на продуцентите. Как ще ме изкарват толкова жалък?! Не съм се самосъжалявал. Нямам думи…“ – беснеел Влади.

Въпреки това обаче, точно думите на Ники Кънчев и образът на отчаяния и без надежда човек донесоха много симпатии към Въргала по отношение на зрителите и той спечели битката в понеделник. Актьорът обаче не е човек, който би си продал достойнството заради слава.

Самият Влади Въргала вече сам се разкритикува в Изповедалнята, когато се самономинира с отрицателен вот. Тогава обаче той изтъкна като аргументи избухливото му поведение и скандалите с Камелия Воче. Заяви, че съжалява за тези си действия, а не за друго, което говори, че той не счита, че образът му трябва да бъде като на човек без надежда. Ники Кънчев обаче отдавна не води шоуто професионално и си личи все повече.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Влади Въргала бесен на Ники Кънчев”

 1. Мая

  Ное. 13. 2014

  Ми разкарайте го Кънчев накрая!

 2. gost

  Ное. 13. 2014

  Чалгаджийката Кали е много злобно и завистливо същество.Отново пак завижда на Влади Въргала.Уош и Данчето Христова да насметът Кали и да и казат да млъкне ще от нейната уста само помии и злоба излиза.

 3. Zlatina Savova

  Ное. 13. 2014

  Чалгаджийката Кали е много злобно и завистливо същество.Отново пак завижда на Влади Въргала за подкрепата които той получи от хората.Уош и Данчето да насметят Калигула и да казат да млъкне ще от нейната уста само помии и злоба излиза.

 4. Име (задължително)

  Ное. 13. 2014

  я се научи да лишеш ма неграмотнице

Добавете коментар