Мария се завърна славно в кръчмите – пее на скандални двойки (СНИМКИ)

Мария се завърна славно в кръчмите – пее на скандални двойки (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Мария не изкара без номера на примадона, нищо че се изявява в клуба на Константин

Мария най-накрая се завърна там, от където почна славната й кариера на милионерша. Певицата реши да даде своя дял в семейния бюджет като се върне на работа, а колегата й Константин реши да й плати исканите хилядарки парса.

Мария се отчете пред феновете с поздрави и снимки, но най-свидните гости на дълго чаканото й завръщане по кръчмите мина пред очите на най-одумваните двойки у нас, видя kliuki.bg

Мария, която беше спрягана за поредната бройка на Ники Михайлов преди време, пя за неговия съперник по „черно тефтерче”. Колекционерът на знойна дамска плът – Благой Георгиев отново е в родината. Футболистът използва краткия си престой у дома не само да види дечицата си, но и да обиколи чалга-клюбовете с последната си любов.
Благой Георгиев и Куини-Алис слушаха Мария
Благо очевидно не е скъсал с току-що навършилата пълнолетие Куини-Алис. Плейбоят не пести пари и пътува със самолет само за да не прекарват дълго време разделени. Двамата си разменяха ласки пред безбройната клиентела на Коцето. Влюбените не пропуснаха да поздравят новата си семейна приятелка – Николета.

николета поздрави Благо и Куини-Алис

Николета се кълне, че това е истинска любов. Нали минават за семейни приятели!

Божинова пък беше излязла „по дамски” със старата си – нова дружка Андреа. Перхидролката трепери, докато чака заветния мач на Кубрат Пулев с Кличко. Това обаче не е пречка да избухне със силиконовото си другарче както „едно време”.

Славното време на кифленските муцунки дойде

Славното време на кифленските муцунки дойде

Само преди година щяха да си изскубят екстеншъните. Наричаха се крадли и копирни машни

Само преди година щяха да си изскубят екстеншъните. Наричаха се крадли и копирни машни

Двенките с Николета потанцуваха, снимаха се като кифли – както обичат, и се забавляваха на партито на Мария. Андреа симпатизира на половинката на Гущеров от няколко месеца. Двете не просто се сближиха на турнето на Пайнер, а откриха че имат не само еднакви финансови възможности, но и сходен вкус.
maria 3

Мария държи да сменя тоалети и да се изявява с балет

Мария държи да сменя тоалети и да се изявява с балет

maria 2
Мария демонстрира вамп-стил и дори смени провокативни тоалета за краткото си участие в клуба на Константин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар