Камелия Воче изживява трудно мнението на хората за нея, че е скандалджийка и избухва без особена причина!

Камелия Воче остана на метри от големия финал в шоуто "ВИП Брадър" и явно това не й се е харесало особено. Причината обаче не е, че няма да спечели предаването. Отдавна е ясно, че допълнителна награда за първото място няма и всеки си тръгва само с хонорара си по договор. Певицата обаче е в много лошо емоционално състояние, защото хората не са я харесали.

След излизането си от Къщата, Камелия Воче е имала възможност да проследи Фейсбук коментари за себе си, както и откъси от излъчвани кадри с нейно присъствие. Видяното никак не й е допаднало, защото тогава Ками разбрала, че всъщност тя е изгубила в участието си в шоуто, вместо да спечели нещо. Образът на скандална и вечно избухлива жена, който "ВИП Брадър" й изгради, не й е харесал. Тя обаче не вижда вина в самата себе си, а я търси по-скоро в предаването.

[caption id="attachment_329487" align="alignright" width="300" class=" "]Камелия Воче се злепостави с участието си във "ВИП Брадър" Камелия Воче се злепостави с участието си във "ВИП Брадър"[/caption]

"Нито един скандал не бе започнат от мен. Когато ме предизвикат, няма как да стоя и да гледам. Да, съжалявам за някои тежки думи, които изрекох. Може би трябваше да се сдържа, но аз бях себе си вътре и винаги се ръководех от истината." - сподели Камелия Воче в "На кафе".

Въпреки че се опитва да изглежда силна обаче, певицата вътрешно била много разочарована и дори съсипана след излизането си, разкри източник на Kliuki.bg. Тя винаги се е смятала за много толерантен човек и мисълта, че общественото мнение е точно обратното, в момента побърквала Камелия Воче.

Най-големите скандали в Къщата Ками проведе с Евгени Минчев, Албена Вулева и Влади Въргала. Те я докараха до този образ на невротичка, който тя е искала да избегне. И точно скандалите са й коствали участие на финала, счита самата Воче.

"Аз се разминах с това да се боря за финал в момента, в който избухнах срещу Евгени, когато обиди детето ми. Тогава имах два пътя - да го подмина, за да не се злепоставя пред зрителите, или да защитя сина си. Разбира се, избрах второто и затова сега съм тук." - каза още Камелия пред Гала.

Зайнеб обаче разкри, че Воче не е изглеждала щастлива от своето напускане на Къщата, което се обяснява с факта, че се е надявала в последната седмица да поправи някои от грешките си, особено тази с Влади Въргала, но явно няма да има тази възможност, поне не в ефир.