Поп фолк дивата Емануела е приета по спешност в болница, след като получила обезпокоителни симптоми за раждане

Емануела е получила силни контракции по време на участие в провинцията и затова веднага е приета по спешност в болница. След прегледа обаче звездата на „Ара мюзик” е предпочела да си отиде в къщи. Специалистите в лечебното заведение били притеснени, че изпълнителката на „Тръпката”, която в момента е бременна в седмия месец, може да роди преди определената през февруари, пише HotArena.net.

Симптомите били тревожни, както след прегледа, така и на последвания ехограф. Лекарите препоръчали на Емануела да намали участията си, за да запази бебето и да не го роди преждевременно. Певицата имала по три участия на седмица, а напрежението и стреса от работата й идвало в повече. Прекалената й ангажираност се отразила негативно и на бременността й.

[caption id="attachment_329508" align="alignright" width="242"]Емануела припадна на участия, приеха я в болница Емануела припадна на участия, приеха я в болница[/caption]

Въпреки че е в последните три месеца от износването на плода, огромната й заетост по участия и прекомерната натовареност на фолкаджийката не й действали добре в това състояние.Как няма да й се случи това, та тя издържа семейството, недоволстват нейни колежки.

Емануела носи детето на Димитър Динев, първороден син на олигарха Динко Динев. Баща му обаче имал други планове за сина си и не искал той да задълбочава отношенията си с певицата. Заможният родител мечтаел за заможна снаха или поне за наследница на богаташ, а не певица.

Въпреки бащината си забрана, първородния наследник на олигарха не го послушал, а напуснал тузарското жилище край морето и заживял в апартамента на зеленооката чалга фурия в София, припомни Kluiki.bg. Заради тези своеволия на непокорния си син богаташа врътнал финансовото кранче на Димитър. Затова Емануела не пропускала участия, графика й бил пълен до средата на другия месец.

Но участията по нощните заведения, цигарения дим и напрежението изиграли лоша шега на Емануела. А трябва да мисли и за бебето си, не само да търчи по участия, но нали тя издържа фамилията, пък и се очаква още един член, мълви се упорито из гилдията.