Скандал: Решението на Маги Халваджиян разплака Мария Илиева!

Скандал: Решението на Маги Халваджиян разплака Мария Илиева!
5 (100%) 5 votes

Разплаканата Мария Илиева се скрила в гримьорната след думите на Маги Халваджиян!

Невиждан скандал и реки от сълзи заляха „Х Фактор“ след като се случи неизбежното – Маги Халваджиян и Мария Илиева влязоха в остра конфронтация. Причината е решението на продуцента, че това е последният сезон, в който певицата е част от журито. С присъщата си директност Маги Халваджиян предпочел лично да съобщи на Мария Илиева, а разговорът се провел вчера по време на ежедневните репетиции.

„Мария Илиева бе неузнаваема. Чувахме я как говори разгорещено с Маги Халваджиян, очевидно го убеждаваше да не я отстранява, но нямаше успех. Всичко продължи не повече от 20-тина минути, след което Мария излезе разплакана и се скри в гримьорната си, а Маги си тръгна“, разказват служители от техническия екип на Х Фактор.

Маги Халваджиян

Маги Халваджиян взе най-умното решение, но Мария Илиева отказва да го приеме

По думите им, причината за отстраняването на Мария Илиева от формата била напълно обективна – неодобрението на публиката и фактът, че за поредна година нейните участници се справят значително по-зле от останалите. За разлика от отборите на Саня, Заки и Любо, отборът на Мария Илиева така и не може да постигне видим напредък.

„Мария Илиева безспорно е добра певица, но като ментор хич я няма и това не остана незабелязано от Маги Халваджиян. Първо – тя не винаги присъства на репетициите на момчетата от отбора си, а после обвинява тях и учителите им по пеене. Второ – редовно бърка в избора на песните им като в повечето случаи точно това води до лошото им представяне на сцената. И не на последно място – не може да скрие тенденциозното си отношение и предпочитание към отделни хора от отбора си“, коментират колеги на Мария Илиева от шоуто.

Затова Маги Халваджиян й обяснил, че не иска да се разделят с лоши чувства, но другата година на мястото й ще седне Мариана Попова или Алекс Раева, която се изявява като водеща на Х Фактор заедно с чаровната Мария Игнатова.

Продуцентът Маги Халваджиян отлично осъзнал, че напрежението на зрителите срещу Мария Илиева може да се отрази пагубно на формата и като истински професионалист с дългогодишен опит, бил категоричен, че смяната и временната „почивка“ на Мария Илиева ще се отразят добре, както на Х Фактор, така и на самата нея.

Певицата обаче е бясна, тъй като не препечелва добре от певческата си кариера, а на гърба й висят няколко тлъсти заема, които се чуди как да изплаща.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Скандал: Решението на Маги Халваджиян разплака Мария Илиева!”

 1. Румяна

  Ное. 13. 2014

  Мария Илиева прави най добри и вълнуващи оценки на изпълнителите и заслужава да продължава да е в журито и на следващите предавания.

 2. Име (задължително)

  Ное. 14. 2014

  бравоооо отдавна трябваше да и бият шута на тази пинтия противна

 3. Име (задължително)

  Ное. 15. 2014

  румяно румяно нищо не разбираш

Добавете коментар