Мария Илиева е новата изгора на Любо Киров, вещаят последните слухове!

Все по-вероятна изглежда любовната афера на Мария Илиева с Любомир Киров. Двамата отдавна са много близки, но напоследък са забелязани в още по-близки, дори прекалено, отношения. Те са засичани да се прегръщат пред столичен мол, а в предаването X Factor, където работят като жури и ментори, постоянно се държат за ръце и демонстрират близост, забеляза Kliuki.bg.

Още преди години се говореше, че Мария Илиева е имала нещо по-специално с Любо, който тогава беше част от "ТЕ". Двамата бяха спали в една стая на участие, което предизвика съмнения. Тогава обаче този слух не претърпя продължение и се предположи, че всичко е било мимолетно.

[caption id="attachment_329520" align="alignright" width="300" class=" "]Мария Илиева в любовна афера с Любо Киров? Мария Илиева в любовна афера с Любо Киров?[/caption]

Сега нещата отново се обръщат. Мария Илиева е сгодена от година и изглежда щастлива, но в света на шоубизнеса думата "вярност" не съществува. Любо пък е необвързан, но по-шокиращото е, че за него се твърди, че си пада не само по жени. Сега явно е на женска вълна.

Мария Илиева вече е на доста сериозна възраст за любовни афери и по-скоро трябва да мисли за семейство. Тя това и прави, но разбира се, не й пречи да проявява слабости със стари приятели от време на време. За миналото на певицата се знае немалко, като един от най-ярките образи, които са били в ролята на нейн възлюбен, е актьорът Иво Аръков, който наскоро приключи своето участие във "ВИП Брадър".

Очевидно Любо Киров е на женска вълна от доста време, тъй като през лятото имаше информации, че има любовни отношения със 17-годишна девойка, която участваше в X Factonewr. Самият певец твърди, че е приключил с увлеченията и желае да се ожени и да има собствено поколение. Мария Илиева едва ли ще му го даде, но това не пречи да се позабавлява с нея.