Ето защо Жени Калканджиева не издържа и се разплака в Къщата на Вип Брадър!

След като Зорница Линдарева обра негативите в Къщата на Вип Брадър, а цяла България я сочи с пръст като разбивачка на семейства, лъсна цялата истина за брака на Жени Калканджиева и Стефан Манов - Тачо. А тя е, че между двамата действително стои жена, но не Зорница Линдарева, а манекенката Антония Русева.

Тъкмо Антония Русева е съперницата, която отне съня на Жени Калканджиева и предизвика сълзите й пред цяла България преди седмица. "Този апартамент го плащам аз, а ти живееш в него с друга жена. Да не мислиш, че не знам за втората, а?! За тъпа ли ме имаш?!", крещеше разплаканата Жени Калканджиева на Тачо и стигна дотам да му поиска развод.

[caption id="attachment_329540" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева в безсилието си отправила заплаха към Антония Русева[/caption]

Драмата между Жени Калканджиева и Антония Русева датира от повече от половин година, а двете са имали скандална среща помежду си. Това разкриха близки до обкръжението на Тачо. Изплашена за брака си, шестата по хубост в света позвънила на манекенката и настояла да се срещнат. Видели се в известно и ултра скъпо столично заведение, където разговорът протекъл спокойно само през първите 5-10 минути.

"След това Жени Калканджиева е избухнала и го е направила така, както само тя умее. Развикала се е на Антония, че знае всичко за аферата й с Тачо и заповядала да спре да се вижда с него. А когато Антония Русева опитала да й обясни, че говори с грешния човек и че никой не може да накара съпруга й да й бъде верен, ако той самият не го иска, Жени полудяла. Заплашила я с мутри, които щели да й стъжнят живота", разказват познати на Тачо, пред които той споделил ужаса на Антония Русева.

След като била заплашена с побой от Жени Калканджиева, Антония се обадила на Тачо и трепереща от нерви му предала дословно разговора със съпругата му. Бесен, Стефан Манов потърсил сметка от Жени Калканджиева, но тя се престорила на ни лук яла, ни мирисала.

Припомняме, че Антония Русева работи и живее в Унгария и се връща в България веднъж на няколко месеца. Всеки път обаче тя и Тачо се срещали в апартамента, плащан от Жени Калканджиева, а чувствата на Стефан Манов към нея нямали нищо общо със задявката му със Зорница Линдарева. И точно това довело Жени Калканджиева до тези драстични мерки.