Албена Вулева яко насоли Елена Кучкова, която не издържа обидата и изпадна в истерия!

Вместо да се кротнат и да се сплотят, след като останаха едва седем на брой и дни преди големия финал, съквартирантите в Къщата на Вип Брадър не изневериха на стила си и до днес. Вчера двама от тях си обявиха открита война - след като Албена Вулева докара плеймейтката Елена Кучкова до нервен срив с истеричен отенък.

Всичко тръгна оттам, че Влади Въргала отбеляза кротко мнението си относно промяната в цвета на косата на Елена Кучкова. Актьорът деликатно й обясни, че я е харесвал много повече с предишния нежен рус цвят, отколкото с розовите кичури, с които се подвизава в момента. "Те те правят да изглеждаш по-възрастна от реалните ти години и не ти отиват", коментира Влади Въргала, а Елена Кучкова моментално се намуси. И тогава дойде редът на Албена Вулева, която окончателно подпали фитила й.

[caption id="attachment_329556" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева яко насоли капризната Елена Кучкова[/caption]

"Какво бе, Елена?! Толкова ли не можеш да приемеш, че хората имат различно от твоето мнение?! Ами и на мен не ми харесваш така. Приличаш на закъсала стара мома от 90-те години и изглеждаш вулгарно. Аз никога не бих позволила да ми причинят това на главата, но все пак разликата между мен и теб е значителна. То акъл се иска, моето момиче. И адекватна преценка, с каквато ти не можеш да се похвалиш", в типичния си саркастичен стил отбеляза Албена Вулева, но дори не подозираше какъв ще бъде ефектът им у Елена Кучкова този път.

Блондинката, не различаваща атлас от глобус, така набра, че събра очите на всички в Къщата. Елена Кучкова не сдържа гнева си и избухна с обидни думи и "благословии" ала тип каруцар към Албена Вулева.

"Млъкни, ма, клюкарке злобна! Писна ми от теб и майка ти! От нея се отървахме най-после, но тебе докога ще те търпим?! Гледай си собствената муцуна, която не е от най-красивите и ме остави на мира, че лошо ще стане", викаше Елена Кучкова, а фактът, че Албена Вулева отговаряше на крясъците й с иронична и жалостива усмивка, я докара до нервен срив.

"Така, така, моето момиче - викай! Ама то трябва и да знаеш какво да кажеш, не само да го изкрещиш", продължи да подклажда огъня Албена Вулева, докато не накара Елена Кучкова да се скрие в спалнята и да зареве от яд пред Кали.