Войната избухна: Албена Вулева докара Кучкова до нервен срив!

Войната избухна: Албена Вулева докара Кучкова до нервен срив!
4.8 (95%) 4 votes

Албена Вулева яко насоли Елена Кучкова, която не издържа обидата и изпадна в истерия!

Вместо да се кротнат и да се сплотят, след като останаха едва седем на брой и дни преди големия финал, съквартирантите в Къщата на Вип Брадър не изневериха на стила си и до днес. Вчера двама от тях си обявиха открита война – след като Албена Вулева докара плеймейтката Елена Кучкова до нервен срив с истеричен отенък.

Всичко тръгна оттам, че Влади Въргала отбеляза кротко мнението си относно промяната в цвета на косата на Елена Кучкова. Актьорът деликатно й обясни, че я е харесвал много повече с предишния нежен рус цвят, отколкото с розовите кичури, с които се подвизава в момента. „Те те правят да изглеждаш по-възрастна от реалните ти години и не ти отиват“, коментира Влади Въргала, а Елена Кучкова моментално се намуси. И тогава дойде редът на Албена Вулева, която окончателно подпали фитила й.

Албена Вулева

Албена Вулева яко насоли капризната Елена Кучкова

„Какво бе, Елена?! Толкова ли не можеш да приемеш, че хората имат различно от твоето мнение?! Ами и на мен не ми харесваш така. Приличаш на закъсала стара мома от 90-те години и изглеждаш вулгарно. Аз никога не бих позволила да ми причинят това на главата, но все пак разликата между мен и теб е значителна. То акъл се иска, моето момиче. И адекватна преценка, с каквато ти не можеш да се похвалиш“, в типичния си саркастичен стил отбеляза Албена Вулева, но дори не подозираше какъв ще бъде ефектът им у Елена Кучкова този път.

Блондинката, не различаваща атлас от глобус, така набра, че събра очите на всички в Къщата. Елена Кучкова не сдържа гнева си и избухна с обидни думи и „благословии“ ала тип каруцар към Албена Вулева.

„Млъкни, ма, клюкарке злобна! Писна ми от теб и майка ти! От нея се отървахме най-после, но тебе докога ще те търпим?! Гледай си собствената муцуна, която не е от най-красивите и ме остави на мира, че лошо ще стане“, викаше Елена Кучкова, а фактът, че Албена Вулева отговаряше на крясъците й с иронична и жалостива усмивка, я докара до нервен срив.

„Така, така, моето момиче – викай! Ама то трябва и да знаеш какво да кажеш, не само да го изкрещиш“, продължи да подклажда огъня Албена Вулева, докато не накара Елена Кучкова да се скрие в спалнята и да зареве от яд пред Кали.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Войната избухна: Албена Вулева докара Кучкова до нервен срив!”

  1. Име (задължително)

    Ное. 14. 2014

    Elena si e hubava, no e dale4e ot opredelenieto za krasavica. Neka go prieme tozi fakt i da se uspokoi.

  2. фен на Албена

    Ное. 15. 2014

    EВала ,бе Албенче ! Умна и красива си ! Но защо разби илюзиите на Глупавото Ленче , че е красиво !!!!

Добавете коментар