Благо Георгиев отново е в епицентъра на интригата

Футболистът Благо Георгиев май ще става отново татко. Палавникът от известно време се задържа с красивата моделка Куини Алис и двамата са безкрайно щастливи, а тя може и да му роди бебе, пише HotArena.net Разбира се, клюката не е потвърдена напълно, но е факт, че двамата са неразделни. На светски партита и купони 18-годишната манекенка е плътно до любимия си и двамата демонстрират голямата си обич. Благо за първи път показва подобна продължителност на връзката си.

Благо Георгиев е много щастлив, че отново ще става татко. Алис носи неговото бебе, но от суеверие и заради хорската завист все още не разкриват тайната си, шушукат из столичния хайлайф.

[caption id="attachment_329568" align="alignright" width="300"]Благо Георгиев и Куини Алис са все така влюбени Благо Георгиев и Куини Алис са все така влюбени[/caption]

Преди известно време плъзна слух, че двамата са се разделили и младото момиче е много съкрушено, но това се оказа поредния зловреден балон. „Не знаем дали Куини Алис наистина носи дете на Благо, но неговата жена Христина изпадна в ужас. Тя е в шок от тази новина. Надяваше се, че двамата отново ще се съберат. Самият Благо непрекъснато й го повтаряше. А това й дойде като гръм от ясно небе и толкова скоро след раздялата им”, коментират и приятелки на бившата гимнастичка.

Все пак тя разполага с тузарски дом, коли и солидна издръжка, която ритнитопковеца й плаща, за да гледа без проблем двете им деца. Истина или не, че бившата й половинка отново ще става татко от новата си любовница, но Христина наистина тежко преживява новината. Тя буквално се е скрила от публичното пространство, изтрила е няколко профила в социалната мрежа и е оставила само един, който не е обновявана дълго време. Припомняне, че тя и Благо Георгиев се разделиха окончателно в началото на лятото. Причината бе, че мераклията не успя да остане верен дълго време на половинката си.

Христина му прости няколкото забежки, които той си позволяваше и докато тя носеше неговите деца. Но чашата на търпението й преля, след като папараците на Николета Лозанова го уловиха на оживен столичен булевард да се целува с Биляна Евгениева. Еротичната танцьорка беше годеница на милионера Ицо Стоте менекенки, а с шавливия Благо се запознаха в столична дискотека. След флирта им Христина натири Благо Георгиев от общия им дом, а плейбоя богаташ изгони завинаги и невярната си годеница.