Много са, за жалост, красивите момичета, станали популярни с обобщението "плеймейтки", които обаче са с доста  ограничени познания в доста области.

След създаването на "държавата на Златките", в която особено Златка Димитрова точно в шоуто "Биг Брадър" показа шокиращо ниска интелигентност, тя поне го призна и реши, че търси решение на големите си пропуски в образованието си.

[caption id="attachment_329578" align="alignright" width="222"]Уникалното невежество на плеймейтките Уникалното невежество на всички плеймейтки[/caption]

В текущия формат на "Всевиждащото око" по Нова ТВ се отличи Елена Кучкова с това, че е известна само с конкурсите и външността си, защото се видя, че тя реално не знае почти нищо за себе и света, тоест не знае кога е създадена България - дата, която се учи още в първите класове на училище, не познава изобщо географските особености на страната ни.

[caption id="attachment_329577" align="alignleft" width="300" class=" "]Златка Димитрова също изненада преди време с липса на познания Златка Димитрова също изненада преди време с липса на познания[/caption]

Всъщност за пореден път бе показано нещо известно на всички ни, често сочените за "ВИП персони" у нас са доста елементарни хора. Добре е, че са подбрани различни личности, по-възрастни и съответно по-млади хора, за да е интересно на повече зрители, но все пак за няколко седмици в тази къща, освен красиви момичета, трябва да се провеждат и някакви разговори през дългото време, в което се излъчва предаването. А когато няма теми за разговори, се налага продуцентите сами за си изфабрикуват собствени интриги и други безсмислени теми около продукцията на "Биг Брадър".

[caption id="attachment_329580" align="alignright" width="269" class=" "]Интелигентни ли са "Плеймейт" момичетата Интелигентни ли са "Плеймейт" момичетата[/caption]

Все пак понякога се налага човек да покаже какво знае, така че за всички ни би било по-удобно да работим повече върху интелекта си, включително и известните персони, на които явно много неща са им простени, но да не се помни 681 година какво значи за нас, едва ли може да има извинение, счита Kliuki.bg.