Атанас Месечков обяви война на Иво Аръков и се зарича да го съсипе!

Скандалите на "ВИП Брадър" продължават и извън Къщата. Истинска вихрушка се заформи между Иво Аръков и Атанас Месечков. Тя избухна снощи в "Голямата уста" и в момента се вихри с пълна сила. Танцьорът обвинява актьора, че е пуснал слуха за отношенията му с български политик. Наско отрече това в ефир, но не може да приеме думите на Иво и се зарича да му стъжни живота, научи Kliuki.bg.

"Не познавам политици, но знам много други хора с влияние. Това момченце няма да си намери роля никъде в близко време." - беснеел Месечков пред приятели.

[caption id="attachment_329588" align="alignright" width="300" class=" "]Иво Аръков срещу Атанас Месечков извън Къщата Иво Аръков срещу Атанас Месечков извън Къщата[/caption]

Иво Аръков пък заплете интригата на Атанас с политика в знак на отмъщение, тъй като танцьорът намекна, че неговият съквартирант е имал любовна афера с Мария Илиева. Това не е някаква тайна, но актьорът не обича да се шуми около него и много мрази да се създават някакви клюки за живота му,

"За мен твоето поведение не е мъжко. Ти се занимаваш с клюкарски истории. Както ти си ме видял с Мария Илиева, така и аз те видях с известен политик. Това значи ли, че ако утре ме видиш с Барак Обама, съм гадже с него?! Не разбирам защо трябва да се занимаваш с моя живот." - избухна Иво Аръков срещу Месечков снощи пред Венета Райкова.

По всичко личи, че конфликтът между двамата не е спрял след края за тях във "ВИП Брадър". Атанас даже обмисля да съди Иво за уронване на престижа и нанасяне на морални щети. За клевета няма как да го осъди, понеже Аръков така и не каза в ефир кой е въпросният политик.

Очевидно "ВИП Брадър" не е само една игра, защото това шоу влияе на отношенията между участниците и извън Къщата. Някои стават много добри приятели в живота навън, а други се превръщат във врагове, какъвто е случаят с Месечков и Аръков.