Мария отново по участия, а Гущеров й дава пръстен. Певицата обяви днес в сутрешен блок, че е получила предложение за брак от половинката си Християн, с когото са заедно от години.

Именитата изпълнителка призна, че била страхотно изненадана и много, много щастлива от неочакваното, но прекрасно предложение да стане скоро булка и законна съпруга на мъжа, с когото живее доста дълго време вече, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_329598" align="alignright" width="300" class=" "]Мария отново по участия, а Гущеров й предлага брак наскоро Мария отново по участия, а Гущеров й предлага брак наскоро[/caption]

Всъщност новината трябваше да бъде това, че след около три години отсъствие от нощните клубове и прекратяване по неясни причини Мария отново подновява своите участия по нощните заведения и клубове из страната. Но докато обясняваше, че всъщност нейната половинка не я ограничава изобщо и не забранява да работи своята професия, тя не можа да скрие, че е получила предложение от него преди няколко дни и съвсем още в шок тя не може дори да го осъзнае напълно. Разбира се, тя е приела и заедно с нея е щастлива и малката й щерка Марая.

[caption id="attachment_329600" align="alignleft" width="224" class=" "]Певицата се гордее с малката си дъщеричка Марая, която расте добро и умно дете Певицата се гордее с малката си дъщеричка Марая, която расте добро и умно дете[/caption]

Певицата на поп-фолк хитове Мария призна, че Марая е най-ценното в живота й и тя се гордее страшно много с нея, защото детето е много послушно и се справя добре в училище, което радва семейството й. Мария, въпреки застоя с участията, продължава да радва феновете на своята музика с хитове и клипове към песните си. Тя работи усърдно, но живите участия силно липсваха на много хора, които я харесват и следят кариерата й.  Затова новината за нейното завръщане на клубната сцена е радостна за мнозина, но още по-хубавата вест е, че тъмнокосата изпълнителка ще сключи скоро брак и вероятно ще бъде прекрасна булка. Разбира се, желаем щастие на бъдещето семейство Гущерови.