Слави с изненадващ подарък към бивша своя половинка - Аделина Димитрова.

Слави Трифонов реши да подари щедър подарък на млада девойка, с която е имал отношения преди време. Става дума за Слави Трифонов и манекенката Аделина Димитрова, които се запознали покрай проекта на Трифонов "Умна и красива". След като приключило предаването, водещият и 26-годишната хубавица имали кратка връзка, споделят и от изданието "Всеки ден". Пак там се цитира, че високият шоумен избрал за Аделина последен модел джип „Порше Кайен". Возилото струва около 200 хиляди и е по-скъпо от това на половинката на Слави Трифонов - балерината Мартина, не се знае каква е била нейната реакция.

[caption id="attachment_329614" align="alignright" width="300" class=" "]Слави Трифонов с изненадващ подарък Слави Трифонов с изненадващ подарък[/caption]

Още по-странно става, когато се разбира, че повод за жеста е раждането на детето на Аделина - Ема, което е от колега на Слави Трифонова - Борис Солтарийски. Разбира се, певецът, въпреки таланта си, е все още далеч от финансовите възможности на Слави, затова се ядосал доста при вида на толкова скъп подарък към неговата половинка, даже поискал Аделина да върне колата на водещия и работодател на Трифонов, както Kliuki.bg вече писа. Но Аделина Димитрова абсолютно категорично отказала да се раздели с подаръка си, дори отсякла че това е личен подарък и Борис Солтарийски нямало защо да има претенции към това. Ади обаче е останала и трогната от неочаквания подарък, научи наш източник. Тя не предполагала, че все още значи нещо за Дългия.

Макар и доста щедър към младото семейство, Трифонов определено нетактично се намесва някак в отношенията между Аделина, с която вече се е разделил, и певеца Борис, който му е колега, с когото ежедневно работят и общуват. Дори някои заподозряха Слави в скрити чувства към Аделина Димитрова, макар че това е на заден план, тъй като младата жена и майка сега се интересува най-вече от бъдещето на детето си Ема, а най-вероятно и Слави Трифонов просто отново е искал да блесне с големи възможности и едва ли има нещо по-специално предвид.