Иво Аръков с жесток удар към Кучкова: Виж какво разкри!

Иво Аръков с жесток удар към Кучкова: Виж какво разкри!
5 (100%) 2 votes

Елена Кучкова ще остане силно разочарована от думите на Иво Аръков, когато излезе от Къщата!

Плеймейтката Елена Кучкова, която не различава атлас от глобус и не знае кога е създадена българската държава, ще остане крайно разочарована, след като излезе от Къщата на Вип Брадър в понеделник. Блондинката преживя тежко напускането на актьора Иво Аръков, с когото изживяха красив флирт в шоуто. Истината обаче е съвсем друга.

Оказа се, че Иво Аръков си е играл с Елена Кучкова през цялото време, а чувствата му към нея са силно преувеличени. Нещо повече – такива изобщо не съществуват. Това призна самият той в свое интервю след предаването като буквално се изгаври с Елена Кучкова.

Иво Аръков

Иво Аръков призна, че никога не е имал чувства към Елена Кучкова, всичко било игра

„Нито една жена в Къщата не ме е провокирала наистина, нито пък е спечелила чувствата ми. С Елена Кучкова съм нямал нищо повече от това, което имах с останалите дами – закачах ги, проявявах чувство за хумор и нищо повече. Не са за мен жени, които вулгарно демонстрират прелестите си като Елена Кучкова и Зорница Линдарева. Веднъж дори Зорница Линдарева се беше съблякла и навря силикон пред лицето ми, сякаш чакаше да я пипна. Няма как да стане това“, смее се Иво Аръков, който разкри, че единствените хора, с които иска да поддържа връзка извън шоуто, са Тачо, Влади Въргала и Уош МС.

Думите на Иво Аръков няма как да не жегнат сериозно плеймейтката Елена Кучкова, чиито симпатии къв чаровния актьор не останаха скрити за никого в Къщата. Елена Кучкова на няколко пъти не скри сълзите в очите си, когато Иво Аръков намекваше, че е лигава и празноглава хубавица, а нейни познати бяха готови да се обзаложат, че е влюбена и дори може да изостави приятеля си политик заради актьора.

Иво Аръков обаче я отряза жестоко, при това зад гърба й. Нещо повече – той призна откровено, че все още има чувства към бившата си любима Мика Стоичкова, в който открил всичко, което харесва и търси у една жена.

„Да, още имам чувства към Мика, но не вярвам, че може да се съберем отново. Връзката ни бе погубена от завистта и злобата на много хора, затова оттук нататък съм категоричен, че никога повече няма да излагам на показ личния си живот“, твърди Иво Аръков.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар