Кали явно има способността да погубва всичките си връзки!

Певицата Кали, която бе изгонена от Къщата на Вип Брадър само три дни преди големия финал утре, шокира близките си за пореден път. А причината е разривът между нея и половинката й Влади, на когото роди дете преди няколко месеца. Оказа се обаче, че Кали е наранила силно любимия си като му върнала годежния пръстен. Това призна самата певица най-ненадейно.

"Да, Влади ми беше подарил годежен пръстен и ми беше предложил брак. В началото приех, но после работите се проточиха и не знам, може би размислих и му върнах пръстена. Сега пак живеем заедно, гледаме си детето и не знам какво ще се случи занапред", разкри изненадващо Кали.

[caption id="attachment_329630" align="alignright" width="252"]Кали Кали върна годежния пръстен на Влади и го нарани[/caption]

Злите езици от светските среди на столицата обаче са категорични, че Влади е жестоко обиден от постъпката на любимата си. Той неколкократно е забелязван с приятели в столични клубове, пред които излял горчилката, натрупана в душата му от действията на Кали. Влади без съмнение още обича певицата, но и егото му било силно накърнено и се боял, че ако продължат така, то връзката им е обречена.

"Кали е като прокълната що се касае до личния живот. Тази жена вече погуби две предишни свои връзки, от които имаше деца, а сега е на път да съсипе и тази. Рядко обаче се срещат свестни мъже като Влади, затова трябва да си отваря очите на четири, защото скоро може да й го лапне някоя друга", коментират познати на Кали и Влади.

Приятелки на певицата признават, че често пъти й дърпат ушите и й се карат, съветвайки я да не действа толкова егоистично и спонтанно, а да се научи повече да уважава и цени чувствата на половинките си. Ето обаче, че Кали не го направи, а с връщането на пръстена за пореден път убеди всички, че характерът й е мека казано отвратителен.

Припомняме, че и в Къщата на Вип Брадър Кали бе тази, която често излизаше от кожата си, обиждаше и вдигаше скандали, а в мига, в който излезе, започна да плюе по съквартирантите и по зрителите, които по думите й, били изгонили свестните хора от Къщата и оставили в нея пушачите, пиячите и интригантите.