Бомба: Албена Вулева втрещи с неочаквано признание!

Бомба: Албена Вулева втрещи с неочаквано признание!
4.7 (93.33%) 3 votes

Приятелят на Албена Вулева – Недик ще остане неприятно изненадан от откровенията й!

Устатата Албена Вулева направи неочаквано признание, което втрещи съквартирантите в Къщата на Вип Брадър. Най-неприятно изненадан от откровенията й обаче ще остане приятелят й Недик, който вече няколко пъти се яви в студиото на Ники Кънчев, за да защитава любимата си и да уверява колко безоблачно е съжителството между двамата.

За разлика от него, Албена Вулева се впусна в разкрития за личния си живот и заяви, че не й било трудно, а направо невъзможно да открие подходящия партньор за себе си. „Винаги съм имала трудности във връзките и сега не е по-различно. Постоянно ми се налага да правя компромиси с човека до себе си и то големи. Отдавна съм осъзнала, че може и никога да не срещна човек, който да ме заслужава и да е на моето ниво“, изтърси Албена Вулева, а дори рапърът Уош МС остана с отворена уста от признанието, което със сигурност би наранило много гордостта на Недик.

Албена Вулева

Албена Вулева призна – не мога да намеря мъж, който да ме заслужава

Припомняме, че Албена Вулева още в първите седмици от престоя си в Къщата на Вип Брадър разкри, че с Недик живеят заедно от години, но съжителството им повече прилича на това между двама съквартиранти, отколкото на наистина влюбена двойка. И категорично заяви, че не иска да има дете от Недик.

Дали това се дължи на предположенията, че Албена Вулева крие истинското си влечение към жените, или просто съжителства с Недик по навик и за удобство, не е ясно. Но думите й днес със сигурност няма да зарадват особено приятеля й.

„Албена Вулева има огромно самочувствие. Вярно е, че никак не е глупава и за много неща има правилни и логични разсъждения, но да се вземеш толкова насериозно – айде, няма нужда! Как я търпи този човек и каква ли изобщо е тази тяхната връзка?!“, запита се Жени Калканджиева, докато съпругът й Стефан Манов – Тачо просто махна с ръка и отсече, че Албена Вулева е сбъркана точно, колкото и майка й Людмила Захажаева.

Припомняме, че Людмила Захажаева и приятелят на Албена Вулева изобщо не се разбират, а самият Недик призна, че гледа да се среща с нея колкото е възможно по-рядко, защото винаги избухвали разправии и скандали.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар