Николета Лозанова е приела офертата на Иван и Андрей с умисъл

Моделката Николета Лозанова неслучайно е приела да е водеща на шоуто на Иван Христов и Андрей Арнаудов. Съпругата на футболиста Валери Божинов винаги е твърдяла, че тя просто е галеницана съдбата и винаги става това, което си пожелава. Манекенката обаче неслучайно, а доста преднамерено е начертала пътя си, по който успешно върви.

Преди една година красавицата е получила предложение от Нова телевизия да води собствена рубрика. Преди това тя участва в третото издание на танцувалното шоу „Денсинг старс”, след което й е отправена примамливата оферта. Тя е доста предизвикателна и съблазнителна, но по това време среща за работа й отправят и двамата продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_329645" align="alignright" width="300" class=" "]Николета Лозанова Николета Лозанова[/caption]

Николета Лозанова отива и двамата шоумени я зарадват с огромна изненада. Опосумите й предлагат да води продуцирането от тях предаване по Нова телевизия „Папараци”. Това става, след като красавицата участва и в друг техен проект „Къртицата”. Николета Лозанова се спира на това изключително апетитно предложение. Двамата опосуми са имали идея за подобен таблоид и те виждат като най-подходящ телевизионен водещ моделката Николета Лозанова. Спират се на хубавицата и тя приема.

След като двамата се преместват в другата конкурентна телевизия Би Ти Ви, двамата правят подобен прототип на таблоида със заглавие „Папараци” и отново канят за водещ Николета Лозанова. Манекенката приема, тъй като е запленена от телевизионната кариера и съчетава успешно останалите се дейности. Съпругата на футболиста лети всяка седмица до Милано в Италия, където мъжът й рита за втораразряден италиански тим, припомня Kliuki.bg.

Тя чете в движение репликите си, тъй като няма време в къщи. В шоуто си Николета отговаря за визията, стайлинга, грима и прическата на хората, които са гости на изданието. Но според нейните колеги моделката е много дисциплинирана и винаги идва точно навреме на работното си място. До там винаги я води частния й шофьор. Скоро тя заедно с приятелката си поп фолк дивата Андреа отпразнуваха в елитен нощен клуб невероятния успех на „Папараци”. Според проучване рейтингът на предаването на Николета Лозанова му е набрал над милион зрителски интерес.