Жени и Тачо станаха за срам, без грам алкохол и скандали – пестят им негативите заради финала

Жени и Тачо станаха за смях, но коварният Голям брат им скри резила.

Просълзихте ли се в петък?! След дейли епизода си тръгна Кали, но това не е толкова важно. Преди това си поехме дъх от войната за филиите хляб, липсата на алкохол и кой не си чисти в тоалетната.

Видяхме звездите разнежени цели два пъти – веднъж в мисията „Машината на времето” и веднъж на телефонните линии. Когато бяха „препарирани”, се срещнаха очи в очи със скъпи хора. Всички (дори вечно ехидната Албена Вулева) се разчувстваха, видя kliuki.bg.

В мисията „Бюро „Жалби и оплаквания” не беше точно така. ВИП-овете чуха трогателни думи, но и много критики. Жени и Тачо не бяха изключение, но това не ги можеше да им разклати самочувствието. Двамата обаче се изложиха покрай обаждането, което ги докара до сълзи!

Както си спомняте, малкият Жорко се обади на мама. Калканджиева се учуди, че синът й не е на детска, но побърза да го успокои, че скоро с тати ще си дойдат у дома. Тачко пък остана изумен в първият момент. После избърза сълзи, чул гласът на рожбата си.

Това, което не разбрахме като зрители обаче е, че...на телефона НЕ Е бил Жорко. Зрители, гледали мисията „на живо” по Диема Фемили, сигнализираха, че Големият брат манипулира отново хората пред екрана. gaf Наистина се е обадило малко момченце, но по-късно майка му е взела слушалката и се е извинила на Жени за недоразумението. Как са се почувствали звездите е ясно, но честолюбивата модна шефка е схванала, че се е изложила.

Защо обаче Биг Брадър скри резила на Жени и Тачо. Стават недоразумения, а и двойката няма на къде повече да се изложи след всички панаири в Къщата. Истината, колко са манипулирани историите в реалитито обаче, лъсна! А и подозренията, че Жени и Тачо ги гласят за победители, се засилиха...