Зад миловидното лице на Елена Кучкова се крие истинско чудовище!

Шокиращи факти за миналото на плеймейтката Елена Кучкова излязоха наяве и доказаха, че зад привидно миловидното лице на блондинката, се крие безчувствена жена, готова на всичко за пари. Оказа се, че в името на богатството Елена Кучкова е съсипала родната си майка, която още не може да преживее обидите и болката от дъщеря си.

След като Елена Кучкова загубила баща си, когато била на 6 годинки, тя била отгледана предимно от бабите и леля си. Но не, защото родителката й я е изоставила, а защото семейството било крайно бедно и жената работела на няколко места, за да ги издържа и да им осигурява най-нормалните човешки нужди.

[caption id="attachment_329680" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова с обидни думи към жената, която я е родила и се е скъсвала от работа, за да я изхранва[/caption]

Като малка Елена Кучкова също трябвало да помага на майка си в родното си село Черногорово, но бедността и усиления труд я отвратили. И още тогава тя се зарекла, че ще направи всичко, но ще има пари и ще живее като кралица - каквото и да й струва това. Елена Кучкова заминала за Англия, а след завръщането си вложила всичките си събрани пари в силикон - за да има какво да предложи на богатите чичковци.

"Няма да стана като майка ми - бедна и просеща, цял живот да превивам гръб от работа. Това не е за мен. Исках да съм от богато семейство, но явно не ми е било писано. Сега обаче аз самата ще си търся богат мъж, за да може другата половина от живота си да я изживея охолно. Не ме интересуват съветите на майка ми, която освен работа, друго в живота си не знае", говорела наляво и надясно Елена Кучкова, пише вестник "Всеки ден".

Думите и жестокото й отношение към майка й съсипали горката жена, която и до ден днешен не можела да си обясни какво е направила, че дъщеря й да се превърне в това леко момиче. "Исках да се изучи, за да си намери наистина добра и хубава работа. Не съм мечтала да е като мен, но не исках да поема по лесния път - да я унижават, да й се присмиват и да я подритват разни богаташи. Мъчно ми е", споделяла през сълзи родителката на Елена Кучкова.

Затова и в Къщата на Вип Брадър по време на последната мисия не влезе майката на Елена Кучкова, а нейната баба - единствената, склонна да глези внучка си до последно и да я подкрепя в манията й за лов на богати мъже.