Димитър Андонов е против брака на Мария с Християн Гущеров!

Невероятно, но самата истина - бившият съпруг на Мария Димитър Андонов я потърси след толкова години раздяла. Бизнесменът пренебрегна факта, че наранява новата си съпруга Никол Андонова, от която има син и се срещна с Мария. Причина за изненадващото "включване" от страна на Димитър Андонов е обявената от певицата новина, че Християн Гущеров й е подарил годежен пръстен и двамата ще сключат брак.

Потресаваща и за самата Мария е реакцията на бившия й мъж, който категорично се обявил против сватбата й с Християн Гущеров. Пред Мария обаче Митко Андонов изтъкнал като причина единствено малката им щерка Марая и несъгласието му тя да се води дъщеря на Християн Гущеров, пък дори и доведена.

[caption id="attachment_329703" align="alignright" width="300"]Мария Мария силно изненадана от реакцията на Димитър Андонов[/caption]

"Марая е мое дете и искам да остане такова. Няма да позволя на никой друг да си присвои ролята на баща, която е единствено моя", заявил Димитър Андонов на Мария и пояснил, че ще следи отблизо отношенията на Християн Гущеров с детето му и няма да разреши той да взима важни решения в живота й.

Според запознати обаче, реалната причина Димитър Андонов да обвини Мария, че прибързва с брака си, била ревността. Колкото и странно да звучало, предвид факта, че самият той се ожени много преди Мария и вече има пораснало дете от Никол Андонова, Димитър Андонов все още имал чувства към миньончето.

"Този човек беше луд по Мария навремето и нямаше да се разведе с нея ако не беше професията й и непрестанното медийно внимание. Да, той отлично знаеше, че връзката на Мария и Християн Гущеров е сериозна, но след като не беше озаконена, той хранеше надежда, че тя ще е до време. Димитър ревнува бясно, но дали това е породено от чувствата му към Мария, или от прословутото мъжко его, още не се знае", коментират стари семейни приятели на Мария и Димитър Андонов.

Едно е сигурно - изблиците на Димитър Андонов със сигурност са вдигнали акциите на Мария, докато съпругата му Никол Андонова е принудена да си затваря очите и да бере срам след публикациите за странната постъпка на половинката й.

В този ред на мисли, Никол вероятно стиска палци Мария и Християн Гущеров да се венчаят час по-скоро и ще бъде дори по-щастлива и спокойна от тях, когато това се случи.