Влади Въргала извади нож на Жени Калканджиева

Влади Въргала извади нож на Жени Калканджиева
5 (100%) 2 votes

Влади Въргала опря кухненски нож на Жени Калканджиева

Комикът Влади Въргала заплаши с нож Жени Калканджиева. Но това се оказа поредната игра на ВИП Брадър. В последния ден преди финала на скандалното реалите в къщата на ВИП Брадър нахлуха различни майстори за красота. Тяхната цел бе да преобразят и разкрасят звеpдите, преди окончателното им излизане от къщата на Големия брат. За това ще се погрижат стилисти, фризьори и маникюристи.

В ролята на коафьор реши да се превъплати и режисьора Влади Въргала. Изненадващо, зад гърба на Шестата по хубост той извади кухненски нож, като й предложи да й направи прическа. Първоначално Жени се стресна от неочакваната реакция на Влади, но след това избухна в заразителен смях. Красавицата все пак не се съгласи да използва услугите на „фризьора” Влади Въргала и той кротко си прибра ножа, пише в. „Всеки ден”.

Влади Въргала извади нож на Жени Калканджиева

Влади Въргала извади нож на Жени Калканджиева

Филмовият продуцент претърпя най-голяма трансформация в Къщата. Още в началото на шоуто в една от игрите Влади призна, че е имал проблеми с чашката, открили му страшната болест рак и претърпял тежка катастрофа. Освен това заложил семейното жилище и има вероятност съпругата и децата му да се окажат на улицата, защото той е финансирал идеята си за собствен филм. Но зад себе си винаги усещал подкрепата на съпругата и децата си, припомни Kluiki.bg.
После така бе подлуден от „бдителните майки” в Къщата, естрадната прима Йорданка Христова и певицата Камелия Воче, които непрекъснато надничаха в чиниите на всеки и брояха залъците им, заради снижения бюджет.

Влади не успя да съхрани първоначалния си образ пред хората, а зрителите го видяха нервен, избухлив, дребнав и най-вече яростно да псува. Между него и Камелия Воче избухна истинска война заради това, че певицата го нарече „миризливец” и го обвини в снижена лична хигиена. Тогава Влади Въргала наговори куп ужасни неща на Воче, включително и това, че мирише отвътре. След което в Изповедалнята той поиска да излезе от Къщата и да се самономинира за изгонване.

Но изненадващо Влади Въргала се превърна в любимец на зрителите, които не го изгониха. Дори някои от тях му предложиха и жилище, и то без да плаща наем.
В края на играта на скандалното шоу останаха освен той, още плейметката Елена Кучкова, рапъра Уош МС, естрадната прима Йорданка Христова, семейство Манови-Жени Калканджиева и Тачо. Тази вечер ще видим кой от тях ще обере народната любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар