Ники Кънчев отново се доказа като непрофесионалист, времето му във "ВИП Брадър" сякаш приключва!

Водещият Ники Кънчев е бил чут от очевидци по време на личен разговор, че Влади Въргала ще спечели тазгодишното издание на шоуто "ВИП Брадър". Кънчев е бил навън със семейството си, когато любопитни хора са доловили разговор между него и жена му в столично кафене, научи Kliuki.bg.

"Влади Въргала е номер едно. Утре България ще го приветства, той го заслужава! - е казал Ники Кънчев.

[caption id="attachment_329715" align="alignright" width="300" class=" "]Ники Кънчев очевидно знае кой ще спечели шоуто "ВИП Брадър" Ники Кънчев очевидно знае кой ще спечели шоуто "ВИП Брадър"[/caption]

Разбира се, думите му може да са изкарани извън контекста, но ако тази вечер наистина Влади Въргала спечели, то въпросителните ще са наистина много. Още когато миналия понеделник актьорът стана номер 1 в гласовете на зрителя, стана леко съмнително. Това съмнение се засили от думите на Ники Кънчев "България те обича, приятелю, виждаш ли".

[caption id="attachment_329524" align="alignleft" width="300" class=" "]Влади Въргала май ще е новата риалити звезда на България Влади Въргала май ще е новата риалити звезда на България[/caption]

Дали Влади Въргала е бил гласен за първото място още преди началото на предаването, няма как да се установи. Но с течение на времето той някак обърна доста вниманието към себе си, въпреки че в началото беше незабележим. Ники Кънчев пък се превърна от негов критик в негов положителен анализатор.

"Влади Въргала е победител отвътре. Не гледайте, че го описват жалък, защото той не е такъв. Това, че има толкова огромно сърце и не може да скрие болката си, не го прави жалък. Той ще спечели, сигурен съм." - казва за Влади негов приятел.

Действително Въргала беше един от фаворитите, но откъде Ники Кънчев е уверен в успеха му? Да предположим, че просто е за него като фен, не върви, тъй като по всяка вероятност тв водещият е най-много за Йорданка Христова, която му е кръстница. Съмненията около истинността на "ВИП Брадър" продължават.