Тодор Славков и Катето Евро са сигурните участници в новия сезон на Биг Брадър Ол старс, който стартира два дни след финала на ВИП Брадър

Тодор Славков, наричан още Малък Тошко и Катето Евро са известни като отявлени купонджии от предишните си участия в реалите формата. Малък Тошко е доста колоритна и противоречива личност. Актрисата пък е готова да заеме ролята на майка за останалите съквартиранти, стига да има купон и смях. Тодор Славков се е доказал като мъжкар, пълен с неподозирани изненади и неочаквани финтове. В едно от участията си в поредната форма на шоуто той се показа в изключително благотворна светлина.

Малък Тошко неуморно забавляваше и размиваше съквартирантите си. И напълно „смъкна” негативизма от своята персона. Изненадващо той заяви, че негов фаворит в настоящия сезон на ВИП Брадър е устатата бивша телевизионна водеща Албена Вулева и рапъра Уош МС.

[caption id="attachment_329720" align="alignright" width="300"]Тодор Славков е готов да експериментира Тодор Славков е готов да експериментира[/caption]

Според него спечелилият обичта на народа трябва да е активен в разнообразните мисии в Къщата, както и да е нестандартен. Малък Тошко се изперчи, че притежава и двете. Според него печеливша формула е и чувството за хумор.

Внукът на Тодор Живков е категоричен, че влиза в Къщата на Биг Брадър Ол Старс без никакви стратегии и планове, по-скоро ще заложи на импулсивната игра и на реакцията на момента. Нахъсан е, предпочита конфликта пред мълчанието и действието зад гърба, страстната любов през приятелството и се смята за достатъчно разкрепостен. Скандално заяви, че е готов да експериментира под завивките и с мъж, пише в. "Всеки ден". За актрисата Катето Евро фаворит в Къщата на Големия брат е естрадната прима Йорданка Христова. Катето Евро пази прекрасни спомени от предишното си участие във формата.

Тогава са се забавлявали много, а поп фолк певците Десислава и Азис не спрели да пеят и се смеят. Сега иска да е отново весело, купонджийско и обещава вместо своя дом, да чисти къщата, защото обича чистотата. Иска и да си почива сред приятели. Катето Евро твърди, че обича и се смята за добър кулинар, но е готова да отстъпи кухнята на всеки желаещ, а не да я окупира. Недоумява защо в този сезон на ВИП Брадър звездите се карат толкова ожесточено и то за дребни, битови неща. Според нея той е най-скандалджийския сезон, научи Kluiki.bg.

Казва, че не би я притеснило и намален бюджет, защото може да живее и с по-малко храна. Твърди, че не би предизвикала цунами заради това. Катето Евро и Тодор Славков искат само в Къщата на Биг Брадър Ол Старс да влезнат хора, готови да купонясват, независимо от трудностите.