Влади Въргала триумфира във "ВИП Брадър 2014" и доказа, че българите все още са състрадателен народ!

Победителят във "ВИП Брадър" на 2014 година е Влади Въргала. По-рано през деня Kliuki.bg ви информира, че именно актьорът ще спечели, намеквайки че триумфът му е предварително уточнен. За нещастие или щастие, нашите думи се оказаха напълно верни. Оставяме на вас - читателите, да прецените достоверността на шоуто.

Факт е обаче, че Влади Въргала заслужи своето първо място. Той се представи уникално, но основният обрат актьорът направи около 2 седмици преди края на предаването, когато спечели съжалението на повечето зрители. Драмата в живота на новия шампион трогна мнозина и тогава те рязко почнаха да гласуват за него.

[caption id="attachment_329723" align="alignright" width="300" class=" "]Влади Въргала го направи! Той е големият победител на риалитито "ВИП Брадър"! Влади Въргала го направи! Той е големият победител на риалитито "ВИП Брадър"![/caption]

Влади Въргала се доказа като един много чувствителен човек. Той неведнъж плака в Къщата. Направи го дори и по време на финала тази вечер, когато видимо се развълнува много. Победата на актьора става още по-голяма предвид конкуренцията, която надви на финалната права. Влади се справи с най-големия ВИП в историята на това шоу у нас Йорданка Христова, която зае втората позиция. На третото място остана любимецът на младото поколение Уош МС или просто Стефан. Следват Жени и Тачо, Албена Вулева и Елена Кучкова.

Докрай истинска или не, Влади Въргала заслужи тази победа, защото той беше един от малкото наистина известни хора в тази къща. Освен това Влади показа добра душа, която макар да избухна на няколко пъти, не остави лоши впечатления у никого. Съквартирантите бяха видимо доволни от неговия триумф, тъй като той наистина си го заслужи.

Титлата на Влади Въргала за пореден път показа, че българският народ е състрадателен. Трудният житейски път на актьора накара мнозина да се преоткрият именно в него. Да му е честито на Въргала и дано "ВИП Брадър" съживи актьорската му кариера.