Кубрат Пулев е преживял нещо наистина стряскащо след мача с Кличко!

Кубрат Пулев се изправи срещу Владимир Кличко в събота в Хамбург. И макар че бе повален в нокаут от украинеца, той остава големия шампион на България - бъдещето и самият той ще го докажат. Битката на Кубрат Пулев с Владимир Кличко беше тежка, но се е случило нещо, за което много хора не знаят. Тъй като тези факти не бяха оповестени публично.

Оказва се, че минути след загубата си от Владимир Кличко, Кубрат Пулев се е оттеглил почти безсилен в съблекалнята, където на два пъти повърнал кръв. Треньорът му и хората около него сериозно се уплашили при вида на солидното количество кръв, изтичащо от устата на Кобрата и моментално решили да го заведат в болницата в Хамбург.

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев на два пъти е повърнал кръв минути след мача с Кличко

Лекарят, който прегледал Кубрат Пулев още в съблекалнята констатирал, че той има сериозно мозъчно сътресение, както и многобройни кръвонасядания и отоци по цялото лице и тяло. "Специалистите бяха категорични, че Кобрата трябва незабавно да постъпи на лечение в болницата и дори да остане там не по-малко от седмица. Не само сътресението на мозъка, но и множеството кръвоизливи и отоци според тях може да са опасни, тъй като рискуват да доведат до тромб, който да запуши жизненоважен кръвоносен съд. Кубрат Пулев обаче категорично отказа да ги послуша", разкриват подробностите хора от обкръжението на Кобрата.

Само и само да стъпи по-бързо на българска земя и да се види със семейството си, с любимата си Андреа и многобройните почитатели, Кубрат Пулев се троснал на медиците, че му няма нищо - още по-малко сътресение на мозъка и твърдо заявил, че хваща първия самолет за родината си.

Затова отишъл в болницата буквално за няколко часа като след първоначалния преглед заявил, че се чувства добре и си тръгва. "Всички бяха толкова ужасени, само той се държа мъжки. Дано обаче това не изиграе лоша шега на най-важното, а именно здравето му. Защото подобни чудовищни удари като тези на Владимир Кличко могат да нанесат сериозни и трайни увреждания на всекиго", коментират от екипа на Кубрат Пулев.