Ели Гигова доказа, че не е глезена принцеса

Ели Гигова прекрачи прага на Къщата на ВИП Брадър, за да докаже, че не е глезена, вечно недоволна и мрънкаща. Красивата щерка на оръжейния бос Николай Гигов показа истинската си същност. В шоуто на ВИП Брадър-Образцов дом тя разби стереотипа на глезла, кифла или надута богаташка. Ели Гигова всеотдайно участваше във всяка една от мисиите на Големия брат и правеше всичко, като търпеше несгодите, без да хленчи, пише HotArena.net.

Тя разби на пух и прах тиражирания слух в медите, че не се хранела, защото не харесвала храната и дори припаднала от изтощение. Поради тази причина за нея била специално викана линейка. Спортната журналистка каза, че почти всеки от съквартирантите е отслабнал в Къщата заради стрес и наличието на по-малко храна. Милионерската дъщеря показа и железен самоконтрол.

[caption id="attachment_329760" align="alignright" width="300"]Ели Гигова отрече да е припаднала в Къщата от глад Ели Гигова отрече да е припаднала в Къщата от глад[/caption]

Дори не възропта, когато при една от задачите висеше над басейн, пълен със змии. После призна, че има фобия от тези влечуги. Ели Гигова не се двоуми и участва в друга, неприятна задача на ВИП Брадър. При нея тя трябваше да завре лицето си в потното и мазно шкембе на мъж. 32-годишната брюнетка го направи, като обясни, че наистина изпитвала отвращение. Но не го приела като гавра от страна на продуцентите, а просто като изпитание на волята.

В Къщата Ели Гигова дори бе смятана за скучна и незабележима, а някои от съквартирантите я упрекваха, че няма собствено мнение по въпросите, припомни, Kluiki.bg. Тя нито веднъж не се оказа в епицентъра на скандала, нито предизвика кавги, подмолно. Единственото й избухване бе срещу майката на Албена Вулева-Людмила. Устатата рускиня ги подлудила, когато двамата с Влади Въргала си пържели филийки. Тогава Ели й се развикала да си „затвори голямата уста, която е като бездънна яма”.Хубавицата самоволно се детронира от първото място.

За победител Ели Гигова посочила първо Влади Въргала, на второ място поставила семейство Тачо и Жени Калканджиева, а на трето рапъра Уош МС. Баща й бил против участието й в Къщата на ВИП Брадър, но тя го приела като предизвикателство и изпитание на волята. Родителят й рядко гледал телевизия и не следял епизодите на шоуто с нейното участие.