След загубата от мача с Владимир Кличко, Кубрат Пулев получи нов тежък удар!

Броени дни изминаха от дългоочакваната и решаваща среща между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Макар да бе победен от украинеца в събота, Кобрата остана герой и шампион в очите на българите, което му даде сили да се изправи и гордо да продължи напред. Още повече, че получи и цялата любов на половинката си Андреа, която трепетно го чакаше на летището. Говори се, че от 30 часа насам двамата са се затворили в апартамента си, отдадени на бурни ласки.

Дотук всичко изглежда добре, но всъщност не е така. Защото Кубрат Пулев получи нов тежък удар. Този път той е личен и идва от семейството на Андреа, по-точно от нейната майка. За никого не е тайна, а и самият Кубрат Пулев е признавал неведнъж, че в началото на кариерата му родителите на Андреа са му помагали страшно много със средствата, от които е имал нужда.

[caption id="attachment_329778" align="alignright" width="300"]Кубрат Пулев След удара от Кличко, Кубрат Пулев получи и удар от бъдещата си тъща[/caption]

Майката на Андреа лично му е давала пари, за да продължи да се развива в бокса, тъй като семейството на Кобрата не е можело да си го позволи. Днес обаче богатата бъдеща тъща на Кубрат Пулев рязко обърнала плочата и в сериозен разговор с дъщеря си заявила, че не иска Кобрата за зет. Тя се държала и твърде рязко със самия него, което го обидило и наранило жестоко.

"Не разбирайте нещата грешно. Майката на Андреа отлично се разбираше с Кубрат Пулев. Да, в самото начало не го приемаше, защото искаше за дъщеря си някой по-образован и улегнал мъж. Но като видя качествата му и бъдещето му в спорта, започна да го приема. Причината сега да го отхвърли отново е протакането на сватбата му с дъщеря й. Кубрат Пулев и Андреа са заедно толкова години, тя самата отдавна иска да се омъжи, но той все отлага заради кариерата си. Всеки родител би реагирал така, както майката на Андреа", разкриват близки до семейството на певицата, пише агенция Пик.

[caption id="attachment_329779" align="aligncenter" width="300"]Андреа е луда по Кобрата, но родителите й искат сватба или раздяла Андреа е луда по Кобрата, но родителите й искат сватба или раздяла[/caption]

Родителката на Андреа казала съвсем откровено на дъщеря си, че сега, когато дълго чаканата среща на Кубрат Пулев с Владимир Кличко е минала, той трябва да спази обещанието си и най-после двамата да насрочат дата на сватбата си. В противен случай ще изглежда, че той просто се забавлява с Андреа.

"Има и друго, което тревожи родителите й. Кубрат Пулев вече е милионер, който сам вади парите си и не зависи повече от тях. И е нормално майка й да се притеснява, че ако Андреа не си затвърди позициите с брак и дете, нищо чудно двамата да си омръзнат и Кобрата да я смени с друга. Отношението на "тъща" му обаче нарани Кубрат, който е поставен между чука и наковалнята - брака или кариерата", коментират източниците.