Тежка новина посрещна Влади Въргала у дома! (подробности)

Тежка новина посрещна Влади Въргала у дома! (подробности)
4.6 (92%) 5 votes

Влади Въргала сразен отново, само дни след излизането си от Вип Брадър!

Големият победител във Вип Брадър 2014 Влади Въргала нямаше много време да се порадва на всенародната любов и признание. След като получи първия си удар от факта, че първото място в шоуто няма да му донесе нито допълнителна парична награда, нито дори предметна такава, то прибирайки се у дома, актьорът бе посрещнат с още по-тежка вест.

А именно, че докато е бил в Къщата на Вип Брадър през последните два месеца, всичките му досегашни спестявания са били изцедени до капка от банката, ипотекирала апартамента му. Съпругата на Влади Въргала – Силвия била притисната до стената и се принудила да погасява безкрайните борчове и задължения на мъжа си с последните им семейни спестявания. Това разкриха близки до Влади Въргала и половинката му.

Влади Въргала

Влади Въргала разбра, че е останал без пукнат лев – всичко е източено от банката

Лошото обаче е, че участието на актьора в шоуто, не му донесе толкова голям хонорар, колкото на Евгени Минчев, Йорданка Христова или Жени Калканджиева и Тачо. Влади Въргала ще получи едва половината от техните суми, за каквато се е договорил първоначално. А тя едва ще му стигне да изплати по-малко от половината си дългове към банката.

„Влади е в пълен колапс – финансов и психически. А и кой на негово място не би изпаднал в отчаяние?! Това са много пари, огромен дълг, който Влади и Силвия нямат възможност да изплатят навреме. Рискуват най-скъпото си – единствения си дом, техен и на децата им. Положението е крайно неприятно“, коментират колеги на Влади Въргала от театралните среди.

Единственото, което крепи Влади Въргала в този ужасяващ за него и семейството му момент е, че българите показаха съпричастност към болката му, а непознати хора дори му предложиха собствените си жилища, за да се нанесе там с домочадието си.

„Мило момче, искам да знаеш, че дъщеря ми има едно жилище, от което смята да се изнесе скоро. Затова не се тревожи! Ще говоря с нея и смятам, че няма да има нищо против, ако ти и семейството ти заживеете в него“ – с тези трогателни думи непозната слушателка разплака Влади Въргала по време на последната мисия в шоуто, когато съквартирантите осъществиха жива връзка със зрителите в ефир.

Дано любовта на семейството му и тази на хората да накара Влади Въргала да не се предава, а да открие изход и от този абсурден капан, в който го постави съдбата, надяват се приятелите на актьора.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Тежка новина посрещна Влади Въргала у дома! (подробности)”

 1. тони йосифов

  Ное. 19. 2014

  така му се пада тоя клоун владо въргала не заслужава нищо

 2. Име (задължително)

  Ное. 19. 2014

  Идиота Тони Йософов

 3. RUZHDI HYUSEIN

  Ное. 19. 2014

  kato nose6e po 20 grama zlato na vrata si predi mu be6e gotino i obikale6e barovete a sega EY PRIYATELU 4 MILIONA BALGARI SA PO ZLE OT TEBE

 4. Pityr Pan

  Ное. 20. 2014

  айде сопри се , бре! Какви филми пак ще правиш? Съжалихме те и ти пак искаш да пилееш за тоя дет духа вятъра. Амма ха, ааа!

Добавете коментар