Шампанско и сълзи: Виж първите моменти на Виповете извън Къщата! (МНОГО СНИМКИ)

0

Съквартирантите от Къщата на Вип Брадър поляха подобаващо срещата си със свободата!

Смях, сълзи, прегръдки, викове от щастие и нотка носталгия по дните, прекарани в Къщата на Вип Брадър – така съквартирантите посрещнаха „свободата“ си след края на формата в понеделник. Грандиозното афтър парти, организирано от продуцентите на шоуто, бе обилно полято с „шампанско и сълзи“ и разбира се, бленуваната бира на Стефан Манов – Тачо. Този път обаче Жени Калканджиева не го заплаши с развод, когато видя как пенливата течност се лее в устата му подобно на Ниагарския водопад.

Вип Брадър
Съквартирантите в първите им моменти извън Къщата на Вип Брадър

След като се разделиха и всеки пое по своя път, съквартирантите напълно забравиха свадите и разправиите помежду си като дори Албена Вулева и Людмила Захажаева купонясваха рамо до рамо с най-отявлените си врагове в лицето на Камелия Воче и Ива Екимова. Единствената, която се отцепи от колектива /може би нарочно/, бе поп фолк певицата Кали, която предпочете да празнува свободата си в компанията на колегата си Илиян.

Жени Калканджиева и Тачо, Елена Кучкова, Албена Вулева, Уош МС, Йорданка Христова и победителят във формата Влади Въргала бяха героите на деня след напускането на Къщата. Първите им срещи с най-близките хора ги разплакаха от щастие, но най-голяма бе изненадата на Елена Кучкова, която завари стаята си вкъщи буквално затрупана с цветя.

Евгени Минчев и Ива Екимова
Евгени Минчев и Ива Екимова
Кали и Ива Екимова
Кали и Ива Екимова
Йорданка Христова първо прегърна приятелите си, а после семейството
Йорданка Христова първо прегърна приятелите си, а после семейството

Клюката, че Елена Кучкова и Иво Аръков ще имат нещо общо след края на Вип Брадър и спрягането им за новата двойка на България, се оказа пълна лъжа. Нещо повече – след края на шоуто младият актьор бе забелязан в компанията на атрактивна брюнетка от екипа на предаването, с която си гукаха като гълъбчета в продължение на цялата вечер.

Албена Вулева веднага си намери почитател
Албена Вулева веднага си намери почитател
Жени Калканджиева и Тачо щастливи от срещата с най-верните си приятели
Жени Калканджиева и Тачо щастливи от срещата с най-верните си приятели
Мартин сред две поколения красавици
Мартин сред две поколения красавици
Коя е тайнствената дама до Атанас Месечков?!
Коя е тайнствената дама до Атанас Месечков?!

Често пъти момичето уж случайно посягаше и докосваше Иво Аръков, което на езика на тялото си е ясен сигнал за търсене и позволяване на близост. Не можем да кажем обаче, че Елена Кучкова е била неприятно изненадана или ядосана от този факт, тъй като поне половината цветя в стаята й са били романтична изненада от прословутия й приятел депутат.

След като вълненията от първите часове на свобода попремина, виповете вече нямат търпение да видят кой ще влезе в Къщата тази вечер, когато стартира естественото продължение на формата – Биг Брадър Ол Старс.


Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.