Биляна Евгениева бързо забрави за Христо Сираков, който обаче се оказа по-ревнив от очакваното!

Новината за новия възлюбен на Биляна Евгениева е вбесила Христо Сираков, научи Kliuki.bg. Въпреки че я захвърли безапелационно, милионерът все още изпитвал чувства към плеймейтката и не е вярвал, че така бързо ще си намери нов любим.

"Той искаше тя да страда. Да си плати за постъпката си и да види какво е да бъдеш наранен. Дали още я обича? Не мога да кажа, но със сигурност за него тя не беше поредната млада хубавица в живота му." - споделя близък до Ицо 100-те манекенки.

[caption id="attachment_329843" align="alignright" width="300" class=" "]Биляна Евгениева отново се втурна в любовта Биляна Евгениева отново се втурна в любовта[/caption]

Новият възлюбен на Биляна Евгениева е попфолк певеца Ангел, с когото всичко е започнало като приятелство. Изведнъж обаче любовта е пламнала и макар все още да опитват да скрият всичко, двамата изпитвали много силни чувства.

[caption id="attachment_329844" align="alignleft" width="300" class=" "]Биляна Евгениева забрави бързо за Христо Сираков Биляна Евгениева забрави бързо за Христо Сираков[/caption]

"След като годежът й се разпадна, Ангел беше човекът до нея и я утешаваше месеци наред. Тя му е безкрайно благодарна. В тези мигове разбираш истинските хора в живота си." - разкрива приятелка на плеймейтката.

Нека припомним на уважаемите си читатели, че Биляна Евгениева бе оставена от богаташа Христо Сираков поради една забежка с футболиста Благой Георгиев. Тя и бившият национал не само се развихриха заедно в столична дискотека, те направиха за смях Христо и Христина публично.

[caption id="attachment_329845" align="alignright" width="300" class=" "]Биляна и Ангел по време на гостуването си в "Зад кулисите" по Фен ТВ Биляна и Ангел по време на гостуването си в "Зад кулисите" по Фен ТВ[/caption]

В момента Сираков отново се радва на по-млада от него красавица, но чувствата му към Биляна Евгениева не са се изпарили. Затова да научи, че тя си има нов, не е било никак приятно за бизнесмена. Надеждата му е била дълго време Биляна да страда сама. Това обаче явно не се сбъдва.

Плеймейтката си пада по заможни господа, а Ангел е далеч от нейните стандарти. Очевидно обаче безпаричието я е принудило да се задоволи само с фолк певец. Биляна дори вече обмисля да го накара да направят дует, както разкри в "Зад кулисите".