Мария полудя от страх за живота на дъщеричката си Марая!

Щастието на Мария от предстоящата й сватба с Християн Гущеров бе помрачено от ужас. Само дни, след като милионерът й предложи официално да стане негова жена и й подари прекрасен пръстен, певицата се срина - трепери за живота на малката Марая.

Причината е заплахите за отвличане и убийство, които получава бившият й съпруг Димитър Андонов, разкриха източници от обкръжението на Мария. Те разкриха, че от няколко седмици насам Димитър Андонов, който доскоро се движеше по улиците като напълно нормален средностатистически мъж, вече е обграден с мощна охрана. И то не каква да е - трима бивши барети денонощно следели всяка стъпка на Димитър Андонов като не позволяват и птиче да прехвръкне над главата му.

[caption id="attachment_329879" align="alignright" width="300"]Мария Мария е изпаднала в див ужас, не иска да изпраща Марая при татко й[/caption]

"Оказа се, че таткото на Марая получава смъртоносни заплахи от силни и властни хора, затова се е барикадирал до уши. Съпругата му Никол Андонова също е в треска от страх за него и за детето им, а Мария е изпаднала в ужас. Тя не иска да изпраща дъщеря си при татко й, защото трепери да не я отвлекат като Лара на Брендо или да й сторят най-лошото", коментират близки до Мария.

Все още не е ясна причината за обрата в живота на Димитър Андонов, но очевидно бизнесменът се е забъркал в сенчест бизнес, който му е осигурил зли врагове. "Кой ще заплашва някого, ще го следи и тероризира, ако не го е настъпал или не е навлязъл в чужда територия. Охраната на Димитър Андонов е твърде съмнителна, а страхът на Мария като на всяка нормална майка, е напълно основателен", убедени са източниците.

Певицата споделила притесненията си с годеника си Християн Гущеров, който също бил на мнение, че за момента е по-добре малката Марая да се не среща с татко си, камо ли да ходи в дома му. Надали самият Димитър Андонов ще направи проблем на Мария от този факт, тъй като самият той би трябвало да поставя безопасността на Марая на първо място.

Друг е въпросът как бизнесменът ще се освободи от надвисналата над него опасност и как ще осигури наистина стабилна защита на новото си семейство с красивата пловдивчанка Никол Андонова. За разлика от Мария, Никол Андонова и до днес стои далеч от медийното внимание и камерите на папараците, а заобикалящите я определят като една умна, стабилна и наистина класна жена.